Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk yarısında enerjiniz düşük olmasına karşın gelecekten ve yaşamdan beklentileriniz yüksek seyredebilir. Akışta kalarak ilerlemek yerinde olabilir. Yeni başlangıçlar için akşam saatlerini beklemelisiniz. Burcunuza geçen Ay size aşlık olduğunuz dinamizmi getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedef ve amaçlarınızla ilgili gereken girişimleri yapmış artık akışta kalarak süreci akışına bırakmış olabilirsiniz. Günün ilk bölümünde iyimserliğiniz ve hayalleriniz yüksek olabilir. Aşktan, çocuklarınızdan yana yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Akşam saatleri ise içsel huzursuzlarınız olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümünde hem içinde bulunduğunuz koşullar hem de ruhsal durumunuz pek rahat olmayabilir. Beklentilerinizi yüksek tutmak sizi daha fazla yorabilir. Yeni girişimlerde bulunmak yerine akışa teslim olarak ilerlemek ve kabullü olmak iyi gelebilir. Akşam saatlerinde enerji kazanabilirsiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihnen karışıksınız. Gelecekten beklentilerinizle içinde bulunduğunuz şartlar birbiriyle örtüşmüyor olabilir. Ayaklarınız daha sağlam basarak ilerlemeye çalışmalısınız. Yurtdışı, eğitim, hukukla ilgili işleriniz ise günün ilk bölümünde akıcı geçmeyebilir. Akşamdan sonra dinamizm kazanabilirsiniz. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gerek finansal işleriniz gerekse de duygusal paylaşımlarınız adına ufak çaplı krizler yaşayabilirsiniz. Koşulları istediğiniz şekilde ilerletmek zor olabilir. İş ve sosyal alanda geleceğinize dair sağlam temeller oluşturmak için planlar yapabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden sonra güç kazanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arzu ettiğiniz ve ihtiyacınız olan sağlam, huzurlu ve güvenli koşulları oluşturmak için planlar yapabilirsiniz. Ancak bugün ortağınız, eşiniz veya işbirliği içinde olduğunuz kişiler size destek veremeyebilirler aksine yavaşlatabilirler. Akşam saatlerinden itibaren parasal ise işler gündeminize gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sorumluluklarınızı artık tamamlamak üzeresiniz. Eksik kalan noktaları bugün iyileştirebilir; akşam saatlerinden sonraki yapacağınız girişimlerin ön hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkiler, ortaklık ve işbirlikleri adına yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkiniz ve yaşamdan beklentilerinizle ilgili karmaşık duygular içinde olabilirsiniz. Duygusal tepkiler verebilir; bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Yaşamdan beklentilerinizle ilgili ayağınızı sağlam yere basarak hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve, aileye dair konularda bitişler söz konusu olabilir. Akışta kalarak ilerleyebilir, kabullenici ve anlayışlı hareket edebilirsiniz. Sizden talep edilen fedakarlıkları da yerine getirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra daha canlı ve aktif olacağınız zamanlar var. Aşk, arkadaşlarınız, çocuklarınız sizi meşgul edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve fedakar olduğunuz bir gün olabilir. Verdiğiniz sözleri tutmak, anlaşma imzalamak, bir eğitim üzerine konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir yandan da  geleceğe dair de sağlam adımlar atarak ilerlemek hedefiniz olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parasal konularda inişlerin çıkışların olduğu bir süreç geçirebilirsiniz. Bugün hemen karar almak yerine akışta kalmaya bakın zira kayıplarınız olabilir. Eve, aileye veya ortak olunan şeylerle ilgili yeni gelişmelerde gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinden sonra daha rahat karar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay, sizi kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmeye yöneltmekte. Bugün atacağınız adımlar beklediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Hayalleriniz ve beklentilerinizi gözden geçirmek yararınıza olabilir. Akşam saatlerinden itibaren finansal işler gündemde fazlasıyla yer tutabilir.