Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay düşünce dünyanız ve algılarınız üzerinde etkili olacaktır. Bir süredir üzerinde durduğunuz ve kafanızı kurcalayan durumlarla ilgili bir sonuca varabilirsiniz. Ancak bir yandan da sizi tereddüte düşüren durumlar olabilir. Ertelediğiniz seyahatler, medya veya hukuksal işlerinizle ilgili haberler gelebilir; girişimler yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunay ortak gelirleriniz, eşin parası, kredi gibi finansal işlerinize vurgu yapmakta. Beklediğiniz ödemelerle alakalı tam netlik kazanmamış durumlarla uğraşabilirsiniz. Size verilen sözlerin yerine gelmesi için ikna kabiliyetinizi kullanmanız gerekebilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarda ise hayale kapılacağınız durumlar yaşanabilir. Bu durum ruhsal dünyanızı karıştırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ikili ilişkilere, ortaklıklara ve işbirliklerinize vurgu yapmakta. Başkalarının hal ve hareketlerine bağlı olma durumu sizi hem zihinsel hem de ruhsal olarak etkileyebilir. Ayrıca sizin tarafınızdan ortaya konacaklar da çatışma ve gerilime neden olabilir. Dengeleri ve uyumu sağlamak için sözel yeteneklerinizi kullanmanız yerinde olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay; bilinçaltınız ve iç dünyanızla alakalı olabilir. Sizi zihnen karıştıran ve manen yaralayan olaylarla uğraşabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken durumlarla da ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kariyere ait gelişmelerde ise kararsızlıklar ve ikilemler yaşama durumu söz konusu olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşka, çocuklara, aileden gelen kaynakların yönetimine dair konular Dolunay ile birlikte açığa çıkabilir. Bir süredir sizi uğraştıran durumlarla alakalı olarak atağa geçebilirsiniz. Ancak sizi yanıltan durumlarla da karşılaşma olasılığınız yüksek. Ayrıca bağlı olduğunuz grup ve dernekler içinde çok laf çok söz kulağınıza gelebilir. Adil davranmanıza rağmen risklere açık olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve kariyer hayatınıza hareket getirecek bir Dolunay ile karşı karşıyasınız. Aldığınız teklifleri değerlendirirken etraflıca düşünmeniz gereken bir süreçtesiniz zira bazı kafa karıştırıcı ve ikileme düşürücü durumlar gelişebilir. Ayrıca eve, aileye ve ebeveynlerle ilgili bazı durumlar da sizin açınızdan yorucu olabilir. Geçmişte kalmış sorunlarla veya sağlıklarıyla yakından alakadar olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay ile yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili bazı durumlar açığa çıkabilir. Aranızda geçen konuşmalar ve yaptığınız bilgi alış verişleri sayesinde bir süredir muallakta kaldığınız durumlarla ilgili farkındalık yaratabilir. Ancak size söylenebilecek yalanlara karşı dikkatli olmalısınız. Yurtdışı, eğitim, medya ve yolculuklarla ilgili çözülemeyen durumlar nihayete erebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularınızı ve duygusal paylaşımlarınızı etkileyecek bir Dolunay sizi beklemekte. Beklediğiniz ödemeleri almakla alakalı olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Size verilen sözleri karşı taraf yerine getirmekte gecikebilir. Ayrıca gerek yakın gerekse de kardeşlerle olan ilişkilerde aradığınız güveni ve huzuru tesis etmekle ilgili olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile istek ve taleplerinizi ortaya koyabilirsiniz. İkili işlikler, ortaklıklar ve işbirliklerine dair alanlarda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Ancak sizi kimi zaman ikilemde bırakan kimi zamanda gerilime ve münakaşa iten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sözlerinizle karşınızdakileri yaralama riskiniz var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünkü Dolunay’ın etkilerini iç dünyanızda yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar, sağlık sorunları veya işe dair kaygılarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen bilgiler sizi bir karar aşamasına getirebilir. Elde ettiğiniz bilgilerin doğruluğunuz araştırmadan bir sonuca varmamaya çalışın. Ayrıca yabancılarla olan işlerde perde arkası gelişmeler oluşabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunay ile birlikte gelecek hedeflerinizle alakalı sonuca varacağınız bir süreçtesiniz. Arkadaşlar, gruplar, dernekler içindeki konumuzu değiştirecek ve size yeni bir yön belirleyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya hobilerinizi içine alan konularda kararsız kaldığınız durumlara uğraşabilirsiniz. Edineceğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olmadan hareket geçmeyin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dolunay iş, kariyer, sosyal ve özel hayatla alakalı konularda sizi etkileyecek gibi görünüyor. Alacağınız kararlarda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. İçinde bulunduğunuz koşullardan emin olmadan işinizden istifa etmemelisiniz. Ayrıca ebeveynlerle alakalı bir konu da kafa karıştırıcı olabilir. Yurtdışı, akademik çalışmalar, medya ve seyahatlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir.