Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün içinde işleriniz akıcı ilerlemeyebilir; engeller, kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklar sizi zihnen yorabilir. Ayrıca ilişkilerinizi belli bir dengede tutmanız gerekebilir. Yüksek beklentinin getirdiği hayal kırıklılıklarına açıksınız. Özellikle akşam saatlerine dikkat etmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda otorite figürleriyle, eşiniz veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle yapacağınız görüşmeler zorlu geçebilir. Ancak ilerleyen saatlerde fikir birliğine varabilirsiniz. İkna yeteneğinizi ve becerilerinizi ortaya koymanız gerekebilir. Akşam saatlerinde ise ilişkilerde gerginliklere dikkat.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkinizde bugün beklediğiniz ilgi ve alakayı görmekte zorlanabilirsiniz. Her ne kadar istekli olsanız arka plandaki inatçı ruh haliniz veya parasal konular sizi olumsuz etkileyebilir. İş hayatında ise gelen öneri ve teklifleri içinize sinecek gibi değerlendirmeniz geleceğiniz adına olumlu olacaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatında veya günlük yaşamdaki sorumluluklar, otorite konumundaki biri veya bir sağlık sorunu çalışmalarınızda ilerlemeniz adına engelleyici olabilir. Ayrıca arkadaş, dost ve kardeş ilişkilerinizde dikkatli hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde gerginliklere açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar içindeki iletişimizi ve faaliyetlerinizi durduracak veya kısıtlayacak gelişmeler açıksınız. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya hobinizle ilgili bir sorumluluk sizin için engelleyici olabilir. Ayrıca aşk hayatınızı gerçekçi gözlerle değerlendirebilir; beklentilerinizi belirleyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün yine yoğun bir zamanlara hazırlıklı olmalısınız. Eve, aileye veya gayrimenkule ait bir durumdan dolayı sorumluluklarınız olabilir. Kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Ayrıca işin parasal boyutunu da düşünme size düşebilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz tıkanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İletişimde sorunlara açıksınız. Duygu ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca yolculuklar, eğitim veya anlaşmalarla ilgili sizi kısıtlayan ve engelleyen koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde ise parasal işlerinizde istediğiniz akıcılığı bulamayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gün boyunca finansal işlerle ilgili işler, pazarlıklar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Ancak öğle saatleri gibi belli bir fikirde buluşma şansını yakalayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarını ise zihninizi yoracak şekilde ilerleyebilir. Akşam saatlerinde görüşme, anlaşma ve mutabakatta bazı sorunlara açıksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yine ilişki ve işbirliklerinizde dengeleri tutturmakla uğraşabilirsiniz. Çekişmeli durumlar karşısında dirayetinizi korumak zorunda kalabilirsiniz. İşin içinde para veya sevgiye dair temaların olduğu konular sizi zorlayabilir. Akşam saatlerini sakin geçirmeye çalışın zira öfkelenmeye açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirebilmek için bugün her zamankinden zor olabilir. Zaman zaman kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilecek durumlar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda iletişime veya paraya dair alanlarda sorunlar yaşanabilir. İlişkilerinize dikkat edin.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sevdiğiniz kişi veya arkadaşlarınızla aranızda sevgiye, iletişime veya değer verdiğiniz konuların içinde olduğu alanlarda anlaşmazlıklar çıkabilir. Bazı soğumalar yaşayabilir; gereksiz söylemlere maruz kalabilir veya siz ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise aileye ait durumlar sizi huzursuz kılabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Zorlu günlerden geçmektesiniz. Alacağınız sorumluluklar belki evinizden ayrılmanıza, parasal olarak sıkıntıya veya sevdiklerinizden uzaklaşmanıza neden olacaktır. Bu yüzden içinde bulunduğunuz koşulları enine boyuna değerlendirmeniz şart olabilir. Sabit fikirli düşünmekten kaçınmalısınız.