Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde eksik kalmış işlerinizi tamamlamayarak, sorumluluk ve görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise grup çalışmalarının öne çıkacağı koşullar içinde olacak; hedeflerinize ve ideallerinize ulaşmak için emek harcayacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda farklılık yaratarak ön planda olabilirsiniz. Hedefleriniz için gruplarla bir arada olsanız da sonuçta ilkelerinizden taviz vermeden istediğiniz başarıyı yakalayabilir, kendinize alternatif çıkış yolları bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Öğleden sonra yurtdışı işler, iletişim ve medya alanında yeni ve yaratıcı fikirler peşinde olabilirsiniz. Bakış açınıza ters düşen fikrinizi beyan etmekten kaçınmayacak, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelmekten keyif alacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk saatlerinde işbirlikleri önemli olurken ilerleyen saatlerde ortak kaynaklar ve finansal konular gündeminizde önem kazanabilir. Karşı tarafın sorumluluklarını yerine getirmesi sizi bir nebze rahatlatabilir. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yorucu geçen birkaç günün ardından sabah saatlerinde işlerinizi toparlamaya ve eksiklerinizi gidermeye çalışmakta fayda. Öğleden sonra İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önemli olmaya başlıyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdiklerinizi mutlu etmek için gösterdiğiniz çabanın sonuçlarını alabilir, biraz da olsa hobilerinize ayıracak zaman bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde çalışma ortamınızda yenilikler yapma, farklı teknikler geliştirereksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerini ev işlerine, ailenize ve bitirilmesi gereken çalışmalarınıza ayırabilirsiniz. Kendinize  zaman yaratabilirsiniz. Arkadaşlar, gruplarla birlikte olmaktan, entelektüel faaliyetler içinde yer almaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk yarısını iş toplantılarına ve görüşmelere ayırdıktan sonra hayatınıza dair önemli kararlar almanın eşiğine gelebilirsiniz. Ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Kendi ortamınızda özgür davranmak isteyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk saatlerinde  fikirleriniz ve idealler önem kazanacaktır. Grup çalışmaları içinde yer alarak sunumlar yapabilir,  katılacağınız eğitimlerde yaratıcı yönünüzle kendinizi gösterebilirsiniz. Yolculuk planları yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Son günlerin yoğun temposundan sonra durum değerlendirmesi yapmanızda fayda var.  Öğleden sonra ekonomik konulara kafa yorarak, alternatif kazanç yolları bulma yoluna gidebilirsiniz.Yeteneklerinizi kullanın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Birkaç gündür devam eden kontrol dışı olayları artık netleştirmeye başlayabilir, yavaş yavaş kendi kurallarınızı belirleyebilirsiniz. Öğleden sonra burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; idealist tavrınızı arttıracak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde hedeflerinize varmak için üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirme çabası içinde olabilir, arkadaşlarınızla görüş birliğine varabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde kendi içinize dönebilirsiniz.