Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.08.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İlişkilerin getirdiği gerginliği üzerinizden atmak ve yaşamdan keyif almak için hobilerinize vakit ayırabilir; sanat veya yaratıcılık gerektiren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınızı veya sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için istekli olabilir; sürprizler yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün evinizde misafir ağırlayabilir; aile büyükleri ile vakit geçirebilirsiniz. Dekorasyon değişikliği, tadilat gibi işlerle uğraşabilir; yaratıcılığınızı seçimlerinizde kullanabilirsiniz. Hayatınıza dair aldığınız önemli kararları uygulamaya başlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedeflerinize ulaşmak için kendinize izleyeceğiniz bir yol haritası çıkarabilir, kararlı olmanıza rağmen isteklerinize ulaşmak için farklı fikirler üretebilirsiniz. Bugün duygularınızı coşkuluyla yakın çevrenizle paylaşabilir; iletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün keyfiniz veya aileniz için yapacağınız harcamalarda artış olabilir. Kaynaklarınızı savurganca kullanmamalı; temkinli olmalısınız. Kendinizi her zamankinden fazla yaratıcı hissettiğiniz şu günlerde yetenekleriniz üzerine odaklanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Farklı ve yaratıcı fikirlerinizi çevrenize rahatlıkla sunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya gruplar içinde sizi geliştirecek organizasyonlara katılabilir; keyif alabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren ve sizi bir adım ileriye taşıyacak projeler için ön çalışmaları yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bilinçaltınızın derinliklerine inebilir, gurur yaptığınız konularla yüzleşebilirsiniz. Henüz açığa çıkarmadığınız yaratıcı çalışmalarınıza vakit ayırabilir; ön hazırlıklarını yapabilirsiniz. İş hayatındaki fırsatları birkaç gün sonra değerlendirmeniz faydanıza olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar içinde kendinizi güvenle ifade edebilir; çevrenin takdirini alabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilir, koşulların lehinize olmasından faydalanabilirsiniz. Kendi değerinizin farkında olmanız; sınırlarınızı rahat çizmenizi sağlayacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal yaşantınızda keyiflerinize vakit ayırabilir; çocuklarınız ve sevdiğiniz kişiyle günü geçirebilirsiniz. İşle ilgili kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz gelişmeler olabilir. Finansal konularda fırsatları değerlendirirken yönetim ve organizasyon becerinizi kullanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kişisel gelişimize katkısı olacak görüşlere açıksınız ancak yine de bildiğinizden şaşmayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili gelişmeler sevinç yaratabilir. Karşınızdaki kişilerin hareketleri beklentinizde artışa neden olabilir. Eğitim ve yolculuklardan yana şanslısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda sizi zorlayan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Alacaklar, ortak paraların yönetimi ve değerlendirilmesiyle ilgili adımlar atmak isteyebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda bulunurken olayları tek taraflı görebilirsiniz, gurur ve ısrarcılığınızdan vazgeçmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşınızdakilerin düşüncelerinden, yaratıcı ve yetkin tutumundan etkilenebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve harekete geçmek için uygun koşulları ve zamanı beklemelisiniz. Sizde farkındalık ve uyanışa neden olacak kişiler hayatınıza girebilir. Hobilerle uğraşabilir; sizi geliştiren çalışmalar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günlük işleriniz üzerine yoğunlaşabilir; eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni girişimlerinizden olumlu sonuç alabilmek için işbirliklerinden faydalanabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız üzerinde durabilir; kontrollerinize gidebilirsiniz. Yeme içme konularında dikkatli olmalı; abur cuburdan uzak durmalısınız.