Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.11.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gelişmeleri kontrol etmekte zorlandığınız ya da fedakarlık yapmanız gereken koşullar içindesiniz. Ancak sorumluluk bilinciyle hareket ederek iç dünyanızdaki ikilemlerin ve sizi beklentiye sürükleyen durumların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal konularla, alacak ve borçlarla ilgili önlemler belirsizliği ortadan kaldırabilir.

BOĞA  21 NİSAN-21 MAYIS

Hedeflerinize doğru ilerlerken; yaratıcı yönünüzü ve hayal gücünüzü kullanabilir, kazançlarınızı artırmanın yolunu arayabilirsiniz. Gruplar içinde sizi kısıtlayan durumlardan işbirliklerinin desteğiyle başa çıkabilir; ilişkilerinize gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde enerjinizi ve öfkenizi içe yöneltebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İş ve sosyal hayatın içinde olmanıza rağmen kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bir süre önce başlattığınız girişimlerle ilgili geri bildirimler alabilir; hedefleriniz doğrultusunda beraber çalıştığınız kişilerden ya da akrabalardan destek alarak yolunuzu belirleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kontrolü ele alabilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bugün fikir alış verişleri sayesinde geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarla ilgili sizi kısıtlayan koşullar ortadan kalkabilir ya da kararlılık göstererek yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde enerjiniz birden yükselerek iş ve sosyal hayatta aktif olmanıza yol açabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Finansal konularda yaşadığınız belirsizlikler iniş ve çıkışlara yol açarak sizi kararsız kılabilir. Ortak gelirlerin paylaşımında fedakarlık yapabilir, duygularınızla harekete etmeyi tercih edebilirsiniz. Gayrimenkul ve yatırımla ilgili girişimlerinizde ailenizin desteği alabilirsiniz. Akşam saatlerinde görüşlerinizde netleşecek ve kendinizi ifade edebileceksiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Sabah saatlerinde şartların belirsizliğinden dolayı ikilemde kalabilir, kararları sizin adınıza karşınızdakilerin almasını bekleyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni adımlar atabilirsiniz. Anlaşmalarla ilgili kararlar alırken tedbiri elden bırakmadan kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Finansal konuların gündeme gelmesi krize yol açabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Gündelik alışkanlıklarınızı yerine getirirken kesintiye uğrayabilirsiniz. Fakat çalışma temponuzda yaşadığınız konsantrasyon zorluğunu kendinizi biraz zorlayarak aşabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak maddi koşullarınızı düzeltebilir, hayal gücünüzü devreye sokabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde işbirlikleri gündeme gelerek, ortak hareket etmenizi gerektirebilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren uğraşlar bugün sizi meşgul edebilir. İsteklerinizi ön planda tutarak alacağınız kararlar doğrultusunda ilişkilerinizi düzenleyebilir; yeni bir aşamaya ilerleyebilirsiniz. Yaşamdan keyif alabileceğiniz hobilere yönelebilir, eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde çalışma temponuz yükselebilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bugün duygularınızla harekete geçebilir; ailenizle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ve özel hayatınızla ilgili kontrol edemediğiniz konularla ilgili gerçekçi değerlendirmeler yapmanız faydanıza olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan konuları irdeleyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde yaşamdan daha fazla keyif alabilir, kendinize zaman ayırabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Alacağınız kararda sezgilerinizi kullanarak; geleceğe yönelik hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, komşu ya da kuzenlerle aranızdaki iletişimin derinleşmesine sebep olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Akşam aileniz için bireysel girişimlerde bulunabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Gelir ve giderleriniz arasındaki dengesizliği gidermek için akılcı bir bakış açısı geliştirmenizde fayda var. Kendi değerinizin bilincine varabilmek için sezgilerinizi de kullanmalısınız. Yeteneklerinizi geliştirmek adına atacağınız adımlar da üstlerinizin desteğini alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise ani gelişen olaylara daha stratejik yaklaşabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Hâlâ burcunuzda ilerleyen Ay; hayallerinizi gerçekleştirmenize ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmenize olanak sağlamaya devam ediyor. Aldığınız kararlar doğrultusunda ilerlemekte ısrar etmeniz sizi başarıya taşıyacak, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz zemini hazırlayacaktır. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.