Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.12.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinden itibaren ekonomik konularla ilgili girişimlerinizin desteklendiği bir gündesiniz. Maddi manevi değerlerinizi muhafaza etmek için inat edebilir, risk almaktan çekindiğinizden harekete geçemeyebilirsiniz. Parasal konularda ki yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar yakalayabilir, sanatsal çalışmalardan kazanç elde edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; bugün yaşamınıza ve ilişkilerinize dair konularda girişimlerde bulunacağınıza işaret etmekte. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle kendinizi daha rahat ifade edebilir ve sanatsal çalışmalar yapan grup ve dernekler içinde bulunabilirsiniz. Sahip olduklarınızın değerini sorgulayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Devam eden hareketlilik ve gerilimden sonra bugün yalnız kalmaya ve kendinizi dinlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizle ve kariyerinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilir, kendinizi maddi güvence de hissetmek için araştırma içine girebilirsiniz. İnat ettiğiniz konularda arka planda kalarak başkalarının tavırlarını gözlemleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün arkadaşlarınızla ve sosyal gruplarla bir arada olabilir, sanatsal faaliyetler içinde yer alabilirsiniz. Geleceğe dair ideallerinize odaklanmak isteyebilirsiniz, fakat risk almadan sahip olduklarınızı muhafaza etmek istemeniz ve dönüşümü kabullenmemeniz girişimlerinizi ağırdan almanıza neden olabilir. Sakin ortamlarda bulunmaktan keyif alacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda statünüzü ve pozisyonunuzu muhafaza etmek için girişimlerde bulunabilir, üstlendiğiniz görevleri yerine getirmek için çalışabilirsiniz.Ön planda olmak, güvende hissetmenizi sağlayabilir. Günü toplantılar ve sunumlar yaparak geçirebilir, amirlerinizin desteğini alabilirsiniz. Mali konularda çalışma yapmanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, yüksek eğitim, medya veya mahkemelerle ilgili çalışmalarınıza devam ederken yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilir, sağlam ve kalıcı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kararlı ve akılcı olmak isterken; görüş ve düşüncelerinizde ısrarcı ve inatçı davranabilir, yaşanan gelişmeleri dar bir çerçeveden görebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda kendinizi güvende hissetmek için sahip olduklarınızı muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz fakat huzurunuzun kaçmasından çekinmeden açık davranabilmelisiniz. Vergi, sigorta, kredi gibi borç ve alacakların temizlenmesi için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz fakat risk almayı kabullenmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kontrolü elinizde bulundurmakta zorlanacağınıza işaret etmekte. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki içinde olduğunuz kişilere olan güveninizi sorgulayabilir, huzur içinde olabilmek için işbirliğine gidebilirsiniz.  Üstünde çalıştığınız anlaşmaların, projelerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi başarılı olduğunuzu hissettirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda keyifli ve huzurlu bir gün geçirebilir, işlerinize odaklanabilirsiniz. Aileden alacağınız destekle, yapacağınız girişimlerde kendinizi daha güvende hissederek akılcı ve doğru adımlar atabilirsiniz.Gündelik işlerinizi tamamlamanız, sağlığınıza ve diyetinize özen göstermeniz sizi mutlu edecektir. İş arkadaşlarınızla yardımlaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün daha keyifli ve huzurlu olabilir, kendinizi güçlü ve başarılı hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde tutarlı ve kararlı davranmanız hem size güvenilmesini hem de sizin kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Yaratıcılık gerektiren konularda sanatsal üretimler yapabilir, çabalarınızın karşılığını alarak ödüllendirilebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sahip olduklarınızın değerini sorgulayarak, iş ve aile hayatınıza dair uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Ev ve aile hayatınıza odaklandığınız bugün kendinizi evinizin güvenli ortamında tutmak isteyebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili girişimleriniz desteklense bile yine de risk almaya yanaşmayarak en doğru ve akılcı maliyet hesaplarını yapmak isteyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sosyal medya da kendinizi ifade ederek sanatsal bir dille iletişim kurabilirsiniz. Bugün kardeş, kuzen, komşu ve yakın çevre ilişkilerinin güvenirliğini sorgulayabilir, aldığınız kararları ve verdiğiniz sözleri hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Fakat fazla ısrarcı ve inatçı davranmanız uzlaşmanızı zorlaştıracaktır. İyi bir dinleyici olmanız diyalog kurmanızı kolaylaştıracaktır.