Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Zihniniz oldukça fazla düşünceyle dolu olarak güne başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan durumların yanı sıra sorumluluklarını gün içindeki ruh halinizi belirleyebilir. Üzerinize aldığınız görevleri en ince detayına kadar araştırabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk saatlerinde daha keyfi ve plansız hareket etmek isterken sizi bundan alıkoyan gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya yatırımlarınızdan kaynaklı yeni durumlar oluşabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, yerleşime dair bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Eşinizden kaynaklı durumlar planlarınızda bazı değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Sorumluluklarınızdan dolayı yaşayacaklarınızı gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmeniz gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geceyi uykusuz geçirmiş olabilirsiniz. Yolculuklar, eğitim veya anlaşmaları ilgilendiren konularla zihniniz dolu olabilir. Gün içinde yapacaklarınızı en ince detayına kadar planlayacağınız; görev ve sorumluluklarınızda mükemmeli arayacağınız zamanlar var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal alandaki sorumluluklar güne damgasını vurabilir. Gelir ve harcamalarınızı belli bir standartta tutmak için uğraşı içinde olabilir; bütçenizi planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde önünüzü net görmenizi engelleyen koşullar ilerleyen saatlerde netlik kazanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerlemekte olan           Ay; önümüzdeki birkaç günü planlı programlı ve belli çizgiler içinde yaşayacağınız işaret etmekte. Gerek sağlığınız gerekse de ilişkilerle alakalı başlangıçlar yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi iç dünyanıza çekilmek ve düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da sizi içten huzursuz kılan ve aklınızı kurcalayan durumları bir türlü zihninizden atamamanın sıkıntısını duyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzdeki birkaç gün gruplar, ekip çalışmaları veya arkadaşları içine alan konular gündeminizi meşgul edebilir. Ancak ilerleyen zamanlarda hedeflerinize daha odaklanabilir; görev ve sorumluluklar eşliğinde hareket edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayatın içinde aldığınız görevlerle öne çıkabilirsiniz. Yüklendiğiniz ve üzerinize aldığınız işler için fazladan çaba harcayabilirsiniz. Ayrıca belki sizin sağlığınız belki aileden biriyle ilgili sağlık durumu alakalı yeni karar ve gelişmeler ortaya çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim, yolculuklar ve hukuki işlerle ilgili gelişmeler sabah saatlerinde belirsizlikler içerebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu kontrol dışılıkla ilgili yeni karar ve adımlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak gelirler, alacak ve borçlarla ilgili durumların yanı sıra duygusal paylaşımların getirdiği sorumluluklar ufak çaplı krizler yaşamanıza neden olabilir. Olayları beklenti ve yemeniler yerine gerçekçi değerlendirmelerden geçirerek hareket etmeniz gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıkların fazlasıyla gündemde olacağı zamanlar içindesiniz. Karşınızdaki kişilerin sorumluluklarınızı ve görevlerinizi hatırlatan tutumu sayesinde içinde bulunduğunuz karmaşıklığın bir süreliğine üstesinden gelebilirsiniz.