Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Farkındalıkların yaşandığı, sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Duygusal paylaşımlarınızda derinleşebilir, karşınızdakilerle bağ kurmak isteyebilirsiniz.Kadersel olaylar sizi kontrol edemediğiniz ama dönüşümünüzü sağlayan noktalara getirebilir, gelişmeleri öngörebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkilerinizde güven ihtiyacı kendini hissettirebilir, karşınızdakilerin sizi yönlendirmeye çalıştığını düşünebilirsiniz. Fakat hayallerinize ulaşmak için onların sezgilerinden de faydalanabilirsiniz. Kendi duygularınızdan çok başkalarının duygularına odaklı olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalıştığınız işlerle ilgili kapsamlı değerlendirme ve analizler yapabilirsiniz. Çalışma ortamınızda kariyer hayallerinize ulaşmanızı sağlayacak kişilerden destek alarak ve onların sezgileriyle hareket ederek girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi duygusal anlamda huzurlu hissedemeyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk, çocuklar ve yaratıcı çalışmalar adına oldukça verimli bir gün geçirebilir; paylaşımlarınızda derin ve tutkulu olabilirsiniz. Alacağınız destekler doğrultusunda keyfiniz yerine gelebilir, hem kendinizi anlatmak hem de duygularınızı paylaşmak size iyi gelebilir. Sevdiklerinize ne kadar güvenebileceğinizi sorgulayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün duygularınızı daha içten ve derinden yaşayabilir, sadece sizin için çok özel kişilerle paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yapacağınız değerlendirme ve analizler sayesinde çıkış yolları üretebilir; alacağınız destekler sayesinde de sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelişmeleri çok yönlü ve derinlemesine irdelemek isteyebilir, zihinsel odaklanma isteyen uğraşlar içine girebilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler ya da görüşmeler yaparken sezgilerinizin gücünü kullanabilir, doğru kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. İletişiminizde derin ve duygusal ifadeler kullanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Değerlerinizle ilgili gelişmeler; analizci ve planlı hareket etmenizi gerektirebilir. Harcamalarınızı kontrol altına almalı; atacağınız adımları iyi belirlemelisiniz. Ekonomik kazançlarınızı artırmak için atacağınız adımlarda sezgilerinize güvenebilir iş arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay; istekleriniz doğrultusunda güvenle ve kararlılıkla ilerleyeceğinize işaret etmekte. Hayatınızın kontrolünü ele alarak hareket edebilecek, sezgilerinizin de yardımıyla yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabileceksiniz. Sevdiklerinizle romantik bir gün geçirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi içinize çekildiğiniz ve içinde bulunduğunuz durumu değerlendirerek bir gün geçirebilirsiniz. Elde olmayan gelişmeler nedeniyle kontrolü sağlayamayacağınızdan akışta kalarak gözlem yapmalısınız. Aile fertleriyle duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilir, iç huzurunu sağlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sosyal ortamlarda oldukça hareketlisiniz. Arkadaşlar, gruplar içinde yer alabilir, organizasyonlara katılabilirsiniz. Çevrenizdekilerin duygu ve düşüncelerinizi kolaylıkla anlayabilir, onlara empatiyle yaklaşabilir, hatta romantik ve paylaşımcı konuşmalar yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kararlılığınızı ve gücünüzü kullanarak iş ve sosyal hayatınızda yer alabilir, kariyer hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sezgilerinizi ve yeteneklerinizi kullanarak size kazanç sağlayacak işler yapabilir, başarılı sonuçlar alacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygularınızı saklayamayın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair planlarınızı derin ve kapsamlı değerlendirebilir; görüş ve inançlarınız doğrultusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili atacağınız adımlar için güçlü kişilerden veya ait olduğunuz çevreden destekler alabilir; fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz.