Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne neşeli, iyimser ve farkındalığı yüksek enerjilerle başlayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal konularda aniden olumlu gelişen durumlar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde ise beklentileriniz yükselebilir; abartıya kaçabilirsiniz. Girişimlerinizi günün ikinci yarısına bırakmayın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal alanda önceden öngöremediğiniz bazı durumlar ortaya çıkabilir. Ayrıca size farkındalık kazandıran olaylar neticesinde ortak gelirlerle ilgili yeni değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Keyiflerinize yönelik harcamalarınızda artmalar olabileceği gibi aşktan yana beklentilerinizi de yükseltebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşbirliklerine dair konularda size heyecan getirecek gelişmelere açıksınız. Sabah saatlerinde beklenmedik gelişmeler, ummadığınız teklif ve öneriler siz de farkındalık uyandırabilir. Öğle saatleri ise beklentilerinizin yükseleceği zamanlar olabilir. İşlerinizi günün ikinci yarına kadar tamamlamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sorumluluklar, yapılacak işler ve görevler altındasınız. Sabah saatlerinde sizi dinamik tutacak bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Ayrıca toplumsal alanda fark yaratmanıza olanak sağlayacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi makul seviyede tutarak ilerlemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde keyiflerinize, sevdiğiniz kişiye veya çocuklarınıza daha fazla vakit ayırmaktasınız. Sabah saatlerinde sizde zihnen farkındalık yaratacak ve gelecekte size yeni fırsatlar getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde ise harcamalarınızda abartılı olabilirsiniz. Dikkat.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ait konulardaki gelişmeler maddi ve manevi paylaşımlarınıza etki edebileceği gibi bu alandaki gelişmeler de aile içi ilişkilerinizde yeni açılımlar getirebilir. Öğle saatlerinde içinde bulunduğunuz ruh hali ya da yaşadıklarınızdan dolayı abartılı davranışlar gösterebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın çevreniz, arkadaş ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi değerlendirebilir; bu alanda bazı farkındalıklar kazanabilirsiniz. Ayrıca aniden ortaya çıkan kişilerle gerek özel gerek işe ait görüşmeler yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler içsel olarak huzursuz kılabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İşe ait konularda aniden ortaya çıkan gelişmeler parasal kazançlarınız üzerinde etkili olabilir. Ayrıca ilgilendiğiniz projeye ait yatırımlarınızı nasıl şekillendireceğinizi belirlemenize olanak sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu gibi işlerinizi öğle saatlerinde kadar tamamlamaya çalışın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çocuklarınızdan, sevdiğiniz kişiden aniden kaynaklanan ve birdenbire ortaya çıkan durumlar sizi heyecanlandırabilir ve hevesli kılabilir. Günün ilk saatlerinde hareketli ve dinamik olabilirsiniz. Öğle saatlerinde ise işe dair konularda beklentilerinizde ve performansınızda aşırıya kaçabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İç dünyanızda oldukça düşünceli zamanlardasınız. Evden, aileden kaynaklı durumlar bilinçaltınızda bazı ikilemlere yol açabilir. Geleceğe dair kararlarınızı alırken iyi düşünmeli; risk almak yerine mantıklı hareket etmelisiniz. Öğleden sonrasına önemli işlerinizi bırakmamaya çalışın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar, ekip işleri ve arkadaşlıklar adına hareketli bir gün sizi beklemekte. Düşüncelerinizi paylaşabilir; anlaşma ve görüşmelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdekilerle veya kardeşlerinizle aranızda farkındalığınızı arttıracak dialoglar geçebilir. Parasal konularda ise beklentileriniz yüksek olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İşe ait konularda yeteneklerinizi sizi destekleyecek şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca kariyerinize ait gelişmeler kazançlarınız üzerinde olumlu etkileyebilir. İşbirliklerinizin veya sevdiğiniz kişinin taleplerinin artması yeni bir yön belirlemenizi gerektirebilir. Önemli girişimleri öğleden sonraya bırakmayın.