Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve bakış açınızda bazı farkındalıklar yaratacaktır. Yaşadıklarınızı göz önünde bulundurarak bazı kararlar alabilirsiniz. Uyum ve dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Bazı sonlanmaların gündeme gelmesi gerek özel gerekse de iş hayatınızda yeni bir dönemi başlatabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay Tutulması sizin iş, çalışma koşulları, gündelik yaşam ve sağlıkla ilgili konularınızı içeren alanda gerçekleşecek. Bugün bu yüzden kendinizi gergin hissedebilirsiniz. İşiniz değişebilir; iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ani durumlar ortaya çıkabilir. Görmezden geldiğiniz bir rahatsızlığınız ortaya çıkabilir. Tedavinizde ise yeni süreç başlatabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ay Tutulması aşk hayatınız üzerinde etkili olabilir. Bir süredir değerlendirmesini yaptığınız ilişkinizle ilgili belli bir yargıya varabilir; ya sonlandırabilir veya bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla ilgili bir meseleyi ise çözebilir; bir karara varabilirsiniz. Şu ana kadar hobi olan bir yeteneğinizi keşfedebilir; gayrimenkullerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay Tutulması iş, kariyer ve ailevi meseleleriniz üzerinde etkili olacak; yaşantınızda bazı bitiş ve başlangıçlar getirecektir. Duygusal kararlar almanıza neden olabilir ve düzenlerinizi değiştirebilirsiniz. Hayatınızda dönüm noktasına işaret eden bu gelişmeler neticesinde cesaretinizle ön plana çıkabilir; kendi insiyatifiniz doğrultusunda hareket edebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gerçekleşecek olan Ay Tutulması; bazı fikir ve düşüncelerinizi netleştirmeniz; ileriye yönelik karar alma konusunda etkileyecektir. Kendinize odaklı hareket etmek yerine işbirliğine açık olmak bu süreci doğru kullanmanıza yardımcı olabilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan işliklerinizde var olan sorunlarınıza çözüm bulabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ay Tutulması finansal konularınıza vurgu yaparken ayrıca manevi değerlerinizle de yüzleşme yaşamanıza neden olacaktır. Borç, alacak ve harcamalarınızla ilgili süregelen krizleri çözmek için yeni düzenlemelere gidebilir; yeni bir yapılanma içine girebilirsiniz. Eşin parası, miras, nafaka gibi gelirlerinizle alakalı ise yeni taleplerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması; istek ve arzularınızın farkına varmanıza olanak sağlayacaktır. Karşınızdaki kişilerin tavır ve davranışlarını gözlemleyerek bir kanata varabilir; size empoze edilenler yerine beklentilerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. İnsiyatifi ele alarak harekete geçebilir; bir ilişkinizi, ortaklığınızı yapacağınız sorgulamaların ardından sonlandırabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünkü Ay Tutulması iç dünyanıza dönerek kendinizi sorgulamanıza olanak sağlayabilir. İlişkilerden, yaşamdan ne beklediğinize dair bir farkındalık edinebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınız, sorumluluklarınız ve çalışma koşullarınızla ilgili yeni gelişmeler ve bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza da vurgu yapacak bu enerjiler altında kendinize dikkat etmenizde fayda var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yaşayacağınız Ay Tutulması arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz gruplarla olan ilişkilerinizde farkındalıklara neden olabilir. Aşk yaşantınızda bir süredir alamadığınız kararlarınız netleşebilir; ya tamam ya devam diyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan veya engel olan kişiler ve durumlar ortaya çıkabilir; bunlarla yüzleşebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yaşayacağınız Ay Tutulması arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz gruplarla olan ilişkilerinizde farkındalıklara neden olabilir. Aşk yaşantınızda bir süredir alamadığınız kararlarınız netleşebilir; ya tamam ya devam diyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan veya engel olan kişiler ve durumlar ortaya çıkabilir; bunlarla yüzleşebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünkü Ay Tutulmasıyla birlikte hayattan beklentilerinizi sorgulayabilir; hedeflerinizde değişimler yapabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya kemikleşmiş olan inançlarınızla ilgili bir yenilenme sürecine girebilirsiniz. Ayrıca yakınlarınızla olan ilişkilerinizi yeniden düzenlemenize neden olacak olaylar gündeme gelebilir. İşbirliğine yakın durarak hareket etmek yarar sağlayacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay Tutulması kazançlarınız, harcamalarınız ve manevi değerlerinizle ilgili alanda size yeni farkındalıklar kazandıracaktır. Bir süredir içinde bulunduğunuz koşulları değiştirmenize neden olacak ani gelişmeler yaşayabilir ve kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Gelen özgüveninizle var olan yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise yeni bir süreç var.