Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bilinçaltında gösteremediğiniz duygularınız veya anılar huzursuzluk hissettirebilir. Kendinizle baş başa kalacağınız zamanlarda iç dünyanızla yüzleşebilir; gelecekle ilgili hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Sonlandırmak istediğiniz konular içten içe gerginliğe yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedef ve projelerinizle ilgili karar kalabilir; geleceğinize dair girişimlerinizde ertelemeler yaşayabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta, komisyon gibi konularda risk alacağınız koşulların oluşması öfkelenmenize neden olabilir. Gelişmelere fazla anlam yüklememek gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yapmanız gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilir, yapılması gerekenler sizi huzursuz edebilir. İşbirliği yaptığınız kişilerin size yeteri kadar destek olmaması öfkelenmenize ve ertelemeler yaşamanıza neden olabilir. Karar almakta zorlandığınız konular ilerlemenizi durdurabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İnançlarınız ve görüşleriniz doğrultusunda attığınız adımlar sizi yıpratsa dahi idealist davranmaya çalışabilirsiniz. Yurtdışı ve yolculuklarla ilgili aldığınız kararları değiştirmeniz gerekebilir.  Çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşamanız çatışmalara neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Keyif aldığınız konulardan feragat etmeniz gerekebilir. Harcamalarınız finansal sorunlara neden olacağından yapacağınız alış verişlerde kararsız kalabilirsiniz. Bankalarla olan işlerinizde yaşanan ertelemeler sizin de programınızın bozulmasına ve kararsız kalmanıza neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ailevi konularda sizi huzursuzluğa iten konular nedeniyle eş ve aile arasında kalabilirsiniz. Kontrolün sizde olmaması ve karşınızdakilerin kararsızlığı ilerleyememenize neden olabilir. Anlaşmalarla ilgili çabalarınız bugün için sonuçsuz kalsa da birkaç güne kadar çözülecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gündelik işlerinizi yerine getirmeye çalışırken programınıza uyamayabilir, engeller yüzünden geç kalabilirsiniz. Yakınlarınıza yardım etmek isterken risk almanız gerekebilir. Trafikte dikkatli olmalı, yolculuğa çıkarken bütün hazırlığınızı yaptığınızdan emin olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sorumlulukların yükü altında olmak bazı kısıtlanmalar getirebilir. İstekli olmasınız dahi yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili sizi fedakarlığa iten gelişmeler idealist davranmanıza neden olabilir. İsteklerinizde ısrarcı olmanız risk alacağınız koşulları beraberinde getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün isteklerinizde ısrarcı hatta fanatik davranmanız gereksiz tartışmaları körükleyebilir. Bir anlık öfkeyle hareket etmeniz ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. Girişimlerinizin ilerlememesi ya da sürekli ertelenmesi kararsız kalmanıza yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kardeşler ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde fedakârca davranmanıza rağmen beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Kontrol dışı durumların yaratacağı duygusal gerilimi hissedebilir, alacağınız haberlerle kendinizi geriye çekebilir ya da planlarınızı erteleyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaptığınız bütçe planlamasının boşa gittiğini düşünebilir, kazançlarınızın sizi istediğiniz noktaya taşımadığını fark edebilirsiniz. Hedeflerinize varmak için yapacağınız girişimlerin yetersiz olmasından dolayı ikilemde kalabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi her zamankinden daha hassas hissetmenize ve duygularınızı dengelemekte zorlanmanıza neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda yaşadıklarınız sizi gerilime sürükleyebilir, toplum içinde öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz.