Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eve, aileye ve duygusal yaşantınıza ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi baskı ve sorumluluklar altında hissedebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde bu yoğun ve iniş çıkışlı ruh halinden biraz olsun uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca kazanç ve harcamalarınızın artmasına neden olacak durumlar da gündeminizde olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde duygusal anlamda kendinizi pek rahat hissetmeseniz dahi günün ilerleyen zamanlarında bundan uzaklaşacaksınız. Eğitim, yolculuklar veya kardeşlerin de içinde bulunduğu konularla ilgili meşguliyetleriniz olabilir. Güven ihtiyacınızdan dolayı kendinizi maddi ve ruhsal olarak korumaya alabilirsiniz. Ayrıca keyifleri ve harcamalarınızı abartabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda inişli çıkışlı ve dalgalanmaların yaşanacağı bir gün sizi beklemekte. Endişe duymanıza neden olan bazı gelişmelerin olması sizi duygularınızın etkisiyle hareket etmeye yöneltebilir. Aile kaynaklarının değerlendirilmesi, gayrimenkule veya ticari hayata dair işler gündeminizde önemli yer tutabilir. Maddi güvenliğinizi korumak önemli olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın etkileri sizi kendi istek ve arzularınıza dönük kılmakta. Sabah saatlerinde duygularınızın etkisinde kalarak hareket edebilir; objektif davranmakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilerden veya sorumluluklardan kaynaklı durumlar sizi baskısı altına aldığı için tepkisel davranabilirsiniz. Ayrıca para harcama konusunda abartıya kaçabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygularınızı herkesten gizleme niyetindesiniz. İç dünyanızda yaşananları açığa çıkarmadan günü geçirebilirsiniz. Eve, aileye veya ilişkilere dair konularda bilinçaltınızı meşgul eden olaylar sizi duygusal olarak huzursuz hissettirebilir. Diğer bir yandan ise gururunuzdan veya otoritenizden taviz vermemeye gayret edebilir; ipleri elinizde tutmak isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ve yerleşime dair konularda amaçladıklarınızın peşinden ilerleyeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sabah saatlerinde hedeflerinize ulaşmanızı engelleyen ve kısıtlayan durumlarla karşılaşama ihtimaliniz yüksek. Ayrıca gruplar içindeki uğraşlarınızda, ekip çalışmalarında istediğiniz verimi almakta zorlanabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz artabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş hayatınızda işbirliklerinin, sosyal hayatınızda ise hareketliliğin arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Eve, aileye ve sevdiklerinize ait gelişmeler de sizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde duygusal olarak yoracak durumlar yaşayabilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda bunları aşacaksınız. İstek ve hedefleriniz için başkalarının kaynaklarına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı, yabancılar, eğitim ve medyaya ait işler gündeminizde. Sabah saatlerinde sizi yoran ve dalgalanmalara neden olan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ise durulan enerjiler eşliğinde siz de rahatlayacaksınız. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde güven ve sadakat teması; ailevi alanda onları korumaya yönelik durumlar sizi manevi olarak etkileyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konularda yaşanan dalgalanmalar sizi de duygusal olarak olumsuz etkileyebilir. Alacaklar ve borçlarla ilgili gelişmeler istediğiniz veya planladığınız doğrultuda ilerlemeyebilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda arzu ettiğiniz desteği görmekte zorlanabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmamaya çalışmalı; lükse kaçan harcamalarınızı dengelemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde ilişkiler adına gerilimli durumlar yaşayabilir; karşınızdakilerin istek ve arzularını göz ardı ederek hareket edebilirsiniz. Size ihtiyacı olanların duygularını empati kurarak anlamaya çalışmanızda yarar var. İlerleyen saatlerde neşenizin yerine gelecek olmasıyla birlikte keyiflerinize yönelebilir; çocuklarınızla ilgili uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde eve, aileye ve işe dair sorumlulukları adeta sırtınızda bir yük olarak hissedebilirsiniz. Finansal harcamalar, istemediğiniz halde sizin ilgilenmeniz gerekenler duygusal anlamda yorucu olabilir. Gerilimin getirdiği huzursuzluğu yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda güvenliğe dair kaygılarınızı arttıran durumlar ilişkilerinizi olumlu olumsuz etkileyebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal hayatınız sabah saatlerinde çatışmalı ve gerilimli geçebilir. Hislerinize beklediğiniz karşılığı alamamak veya ilgiyi görememek sizi olumsuz etkileyebilir. Alınganlıklar gösterebilirsiniz. Kaygıdan uzak durmaya çalışın. Ayrıca isteklerinize odaklı ve ısrarcı olmanız istediğiniz ilerlemeleri kaydetmenizi engelleyebilir. İş hayatında ise para konuları gündeminizde olacaktır.