Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün işleriniz pek yolunda ilerlemeyebilir; iletişim ve ilişki konularında kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Anlaşma, sözleşme ya da görüşmelerden abartılı bir beklenti içine girmemelisiniz. Telefon trafiğinizde, sosyal medya yazışmalarında ya da yolculuklarda yoğunluk söz konusu olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ticari işbirliklerine girmek istemenize rağmen koşulların el vermemesi istediğiniz hamleleri yapmanıza engeller olabilir. Harcamalarınızı düzene koymalı, keyif ve sevdikleriniz için abartılı alış verişler yapmamalısınız. Para konularına odaklanabilir; kazançlarınızı arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi rahat ifade edebilir; istekleriniz için gerekli girişimleri yapacak gücü bulabilirsiniz. Fakat ilişkilerde aradığınızı bulamayabilir, yeteri kadar sevilmediğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Ailenizden; büyük beklentilere girmeden desteklerini isteyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili kontrolünüz dışında meydana gelecek durumlar gelişebilir. Dost zannettikleriniz düşman çıkabilir, dedikodulardan rahatsız olabilirsiniz. Her duyduğunuza hemen inanmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlarınızla yaptığınız planları uygularken isteksiz olabilir, beklediğiniz kadar keyif alamayabilirsiniz. Kazançlarınızın sizin beklediğiniz düzeyde olmaması, gelir gider dengenizi bozabilir. Hedeflerinizi belirlerken bazı kararsızlıklar ve fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün hem iş hem de sosyal hayatınızda hareketli saatler geçirebilir, gerek bedenen gerekse zihnen meşgul olabilirsiniz. Değişken koşullardan dolayı belli bir plan ve düzen içinde ilerlemeniz pek mümkün olmayabilir. Aile ilişkilerinde soğuma ve gerginlik yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Alacağınız haberler ilişkilerinizi bitirmenize neden olabilir, kendinizi ifade edemediğinizi ya da yetersiz kaldığınızı düşünebilirsiniz. Gelişmeler sizin beklediğiniz yolda ilerlemeyeceğinden kafanızda şüphe ve kuruntular oluşabilir. Akılcı davranarak içinde bulunduğunuz ortama uyum sağlayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda yaşanan değişken koşullar sizi daha aktif almaya yöneltecektir. Fakat kazançlarınızın yetersiz kalması, isteklerinizi gerçekleştirememenize neden olabilir. İçinde bulunduğunuz krizden çıkmak için arkadaşlarınıza ve gruplara güvenmeniz sizi yanıltabilir. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün anlaşmalar ve işbirliklerinin gündeme gelecek olması sizi farklı bir ortama götürebilir. Karşınızdakilerin söylemlerine dikkat etmeli; onlardan gelebilecek fikir ve düşünceleri göz ardı etmemelisiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilere sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda yapılan görüşmeler hem zihnen hem bedenen sizi daha fazla meşgul edecek. Eğitim, anlaşmalar, ticari faaliyetlerin yoğun geçeceği saatler yaşayabilir, yolculuk planlarınızı erteleyebilirsiniz. Bu tempo içinde sağlığınıza dikkat etmeli; sizi yoracak hareketlerden uzak durmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün içinde bulunduğunuz koşulların sürekli değişmesi ilişkilerinizde gerilime yol açabilir, belirli bir düzen içinde hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Çocuklar, yolculuklar ve arkadaşlarla ilgili gelişmeler yaşayabilir, iletişim ve hareketin bol olduğu ortamlar içinde yer alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve iş hayatına dair kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için yarın ki yeniayı beklemekte fayda var. Hayatınızda ki yüklerden kurtulmak için bazı ilişkileri sonlandırabilirsiniz. Yerleşim değişikliği, akraba ziyaretleri veya yolculuklara ait adımlarınız da engellerle karşılaşabilirsiniz.