Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Geleceğinizle ilgili kararları almanıza olanak sağlayan etkiler altındasınız. Ufkunuzu geliştirecek kişilerle fikir alış verişlerinde bulunabilir; gruplar, ekip çalışmaları içinde yer alarak idealleriniz için girişimler yapabilirsiniz. Toplumsal konuların öne çıktığı bu günlerde siz de bu çalışmalara katılabilir; aynı düşünceyi paylaştıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal yaşantınızda yenilikçi düşünceleriniz ve alternatif bakış açınızla ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. İdealleriniz için verdiğiniz mücadelenin olumlu sonuçlarını almanız an meselesi olabilir. Ayrıca ticaret, eğitim, aracılıktan kazanacağınız gelirlerinizde artışlar olabilir. Yeteneğinizi ve iş zekanızı kullanarak gelişmeler kaydedebilirsiniz. Gayrimenkullerle alakalı ise hızlı karar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı ile ilgili üzerinde çalıştığınız projelerde olumlu gelişmeler içindesiniz. Hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak fırsatlara açıksınız. Beklentilerinize olumlu ilerlemeler kaydedecek kişilerle irtibata geçebilir; yapacağınız bilgi alış verişleri sayesinde çevrenizdekileri rahat ikna edebilir; kendi isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortak olduğunuz borç ve alacak konularında ilkeli ve geleceği düşünerek hareket etmeniz gereken koşullar içindesiniz. Her zamanki koşullarınızın dışında gelişen durumlar alternatif çözümler veya bakış açısı bulmanızı gerektirebilir. Arkanızdan yapılacak dedikodular, bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler sizi rahatsız etse dahi bildiğiniz yoldan şaşmadan ilerleme niyetindesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; bugünlerde koşulları karşınızdaki kişilerin belirleyeceğine işaret etmekte. Onlardan gelecek teklifler size alternatif seçimler sağlayabilir. Şansın sizden yana olması da hedef ve ideallerinize daha yakınlaştırabilir. Eğitim, grup çalışmaları, ticari faaliyetler ve yolculukların söz konusu olduğu alanlarda hareketlilik yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınızda grupların ve ekip çalışmalarının olduğu işler gündeminizde öne çıkabilir. Birlikte hareket etmek size zor gelse de alternatif çözümler bularak işleri yönetebilirsiniz. Eğitim, medya, yurtdışını içine alan uğraşlara ilgili istediğiniz haber ve bilgiler size ulaşamayabilir. Beklentilerinizi gözden geçirerek değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşktan yana beklentilerinizin olduğu bir süreçtesiniz ancak istediğiniz koşulları yakalamak biraz zor olabilir. İlkeli davranmak ve geleceği düşünerek hareket etmek size çok şey kazandıracaktır. Çocuklarınızın idealleriniz gerçekleştirmelerine yardımcı olacak şeklide planlar yapabilir; onları destekleyebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu haberleriniz var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aileye ve yerleşime dair işlerinizle ilgili hareketli günlerdesiniz. Çok yönlü düşünerek hareket etmek ve başkalarının fikirlerini alarak ilerlemek olumlu olabilir. Parasal konularda ise üzerinize düşen görevlerin altından nasıl kalkacağınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda yükselmenize olanak sağlayacak anlaşmaların finansal yönüyle ilgilenebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eğitim, anlaşmalar, yolculuklar veya ticari faaliyetler adına işlerin yoğun geçeceği bir gün sizi beklemekte. Geleceğinizi düşünerek ideallerinizi gerçekleştirmek için araştırmalar yapabilir; karar alabilirsiniz. Kendi fikirlerinizde ısrarcı olmak yerine karşınızdaki kişilerin bilgisinden ve tecrübesinden yararlanarak ilerleyebilir; sizi gururlandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünlerde finansal konular gündeminizde önemli yer tutmakta. Geleceğinizi düşünerek doğru adımları atmak istiyor; güvenli koşullar kurmayı hedefliyorsunuz. İş anlaşmalarının kazançla ilgili kısmı için görüşmeler yapabilir; bilgi alış verişlerinde bulunabilir; yeni yol ve yöntemler oluşturabilirsiniz. Ortak bir zeminde fikir birliğine varmak için çaba gösterebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmeniz konusunda sizi yardımcı olacaktır. Geleceğinizi belirlemenize olanak sağlayacak adımları atabilir; karşınızdaki kişilerden gerek maddi gerekse de bilgi ağırlıklı destekler bulabilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz, arkadaşlarınızla sosyal faaliyetlerde yer alabileceğiniz olumlu koşullarınız var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğinizle ilgili kaygı duyacağınız durumlar söz konusu. Ancak bu durumu iç dünyanızda yaşıyor ve çevrenizdekilere göstermiyorsunuz. Yapacağınız bilgi alış verişleri veya ailenizle paylaşarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceğiniz koşullarınız var. Gurur yapmadan ilerlemeye bakmalısınız. İş hayatınıza olumlu yansıyacak yolculuklarla ilgi olumlu haberler alabilirsiniz.