Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne dinamik ve enerjik bir ruhla başlayabilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bazı durumları yeniden ortaya çıkaracak gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Olaylara tepkisel olabilir kendi pencerenizden değerlendirebilirsiniz. Diğer yandan aşka daha yakın duracağınız bir süreç içindesiniz. Gün içinde keyiflerinize odaklanabilir; çocuklarınız veya sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler zaman zaman huzursuzluklara neden olabilir. Tepkilerinizi kontrolsüz verebilir veya öfkenizi içinizde tutabilirsiniz. Ayrıca bugünlerde sizin dışınızda gelişebilecek durumlarla karşılaşma olasılığınız da yüksek. İçinde bulunduğunuz koşulları yönetmekte zorlanabilirsiniz ancak geri planda ileride atacağınız adımların ön hazırlıklarını yapma şansınız var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Grup çalışmaları, dernek işleri ve arkadaşlıklar gündeminizde öne çıkabilir. Girişimci özelliğiniz sayesinde yapılması gerekli olanlar sizin öncülüğünüzde uygulamaya konulabilir. Ayrıca hedef ev amaçlarınız doğrultusunda cesaretle ilerleyebilir; güçlü kişilerle işbirliğine ve fikir alış verişlerine yakın durabilirsiniz. Eğime dair konular, anlaşma ve yolculuklarla ilgili başlangıçlarınız olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşamda cesaretiniz ve öncülük yapacağınız uğraşlarla ön plandasınız. Hedeflerinize ilerlerken bazen tek başınıza hareket etmeniz gereken koşullara rağmen size ailenizden ve dostlarınızdan destekler gelebilir. Ayrıca bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken enerjiler altındasınız. Kazandığınızdan fazla keyiflerinize ve lüks tüketime ait şeylere yatırabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatı kendi değerleriniz ve kriterleriniz doğrultusunda değerlendirme eğilimindesiniz. Fazla sübjektif olmamaya çalışın. Yurtdışı, eğitim, medya ve yolculukları içine alan işlerde geçmişte gündeme gelmiş ancak çözüme ulaşmamış işler yeniden önünüze gelebilir. Risk almaya yakınlığınız ve cesaretinizin yüksek olmasından dolayı derin sorgulamalar yapmadan girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal alandaki işler bugün sizi meşgul edebilir. Borç alacak dengenizi sağlamanıza yardımcı olacak gelirleri temin edebilir; ödemelerinizi yapabilirsiniz. Uygulayacağınız stratejiler sayesinde bu sıkışık koşullarınızı bir süre için düzeltebilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarda sizi zorlayan veya bazen krize neden olan durumları cesaret göstererek üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile ikili ilişkiler ve işbirlikleri adına yeni başlangıçlar içindesiniz. Eşinizin, ortağınızın sizi mücadeleye iten ve rekabete çeken tavırlarını kontrol altında tutamasanız dahi siz kendinize göre çıkış yolları bulabilirsiniz. Geleceğe umutla bakabileceğiniz şartları oluşturmanıza olanak sağlayacak destekleri çevrenizdekilerden bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar yapmaya heveslisiniz. Tek başınıza karar almak veya bir projeyi kendi önderliğinizde yürütme niyetiyle hareket ediyorsunuz. Ancak zaman zaman yıpratıcı koşullarla ve size bağlı olan kişilerle mücadele etmeniz gerekebilir. Ayrıca sağlığınızla da yakından ilgilenmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kendinizi yormamaya gayret edin.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde keyiflerinize ve yaşamdan tat almaya odaklısınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak koşulları oluşturmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak kimi zaman önünüze çıkan engeller olabilir. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz açısından hareketli bir dönemdesiniz. Eğitim, yurtdışı ve medya alanındaki işlerinizde de yeni girişimler yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aileye, eve veya gayrimenkule dair konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sizi mücadeleye ve rekabete sürükleyen durumlar karşısında fevri tepkiler verme olasılığınız yüksek.  Ortak olduğunuz gelirler, borç ve alacaklarla ilgili meselelerinin de gündemde olması geleceğiniz açısından yeni bir tavır belirlemenizi gerektirebilir. Gücü elinizde tutma isteğinizi kontrol altına almaya çalışın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde düşüncelerinizi tüm açıklığıyla ortaya koymaktan çekinmeyecek; çevrenizdekilerle paylaşmaktan çekinmeyeceksiniz. Eğitim, yazı, anlaşma ve yolculukları içine alan konularda ise yeni başlangıçlarınız olabilir. Heves ve cesaretle işe girişebilirisiniz. Ayrıca yakın çevrenizdekilerle, kardeş veya arkadaşlarınızla keyifli sohbetleriniz ve yoğun bir iletişiminiz olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi, manevi değerlerinizi konu alan uğraşlarla meşgulsünüz. Kazançlarınızı arttırmanıza olanak sağlayacak yeteneklerinizi kullanabilir bu niteliğinizden faydalanabilirsiniz. Geri planda tuttuğunuz ancak alanınızda otorite olduğunuz işlerle de ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız üzerinde etkili olacak stresler de dikkat etmeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmayın.