Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.08.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yüksek enerjiniz hala sürerken sabah saatlerinde sizi gerilime iten durumlara da açıksınız. Her şey olumlu ilerlerken birden karşınıza aşmanız gereken engeller çıkabilir. Hissedeceğiniz yetersizlik hissi endişeye neden olabilir. Ayrıca düşüncelerinize ve ağzınızdan çıkanlara dikkat edin.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Pozitif olan koşullarınız öğlene doğru yerini endişeli ve gergin bir ortama bırakabilir. Yaşamdan aldığınız keyifler olumsuz etkileneceği gibi sevdiklerinizle sorunlar yaşamaya açık olabilirsiniz. Birden değişen şartlar gerek finansal gerekse duygusal paylaşımlardan dolayı gerilime de neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İyimserliğiniz ve pozitif ruh halinizi günün ilk saatlerinde sürdürebilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda değişen dinamikler eve, aileye, yerleşime veya işe ait konularda gerilime neden olabilir. Şartlar sizi endişeye sürükleyebilir; bitiş ve başlangıç yaşayabilirsiniz. Tepkileriniz agresyon içerebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk saatlerinde kendinizi maddi manevi olumlu hissetmeyi sürdürebilirsiniz. Ancak sonrasında değişen enerjiler endişe ve kaygıya iten nitelikte olabilir. Düşüncelerinizi ve tepkilerinizi agresif olarak verebilirsiniz. Bunda duygularınızın etkisi de olabilir. Mantığınızı devrede tutmayı unutmayın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabahın ilk saatlerinde kendinize olan güveniniz tam; istek ve arzularınızın peşinden ilerleme şansınız yüksek. Ancak öğlene doğru  finansal konulardan dolayı bazı engeller ve kısıtlanmaların ortaya çıkması sizi yorabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirirken var olan yeteneklerinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk saatlerinde aleyhinize veya kontrolünüz dışında olan koşullar lehinize dönebilir. Burcunuza geçen Ay; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve motivasyonunuzun yükseleceği koşulları getirebilir. Ancak eve, aileye veya yerleşime ait bir konu veya bir durum endişe ve kaygıya neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gerek yaşam coşkunuz gerekse de motivasyonunuz yüksek seyrederken öğlene doğru değişen dinamikler sizi gerçeklerle yüz yüze getirebilir. Ayrıca kontrolünüz dışı olan gelişmeler yaşayacaklarınızı yönlendirme de sizi yetersiz bırakabilir. Bilinçaltı düşünceler ise huzursuzluk ve kaygı yaratabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk saatlerinde kendinize olan güveniniz ve yönetime dair işlerinizde beceriniz yüksek olabilir. İlerleyen saatlerde değişen dinamiklerle gündeme gelecek olan grup çalışmaları ve ekip işleri sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir. İşin içinde parasal konularında olduğu gelişmeler stres yaratabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde uğraştığınız projelerle ilgili son çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Sonrasında gerek iş gerekse de sosyal yaşamda yoğun çalışacaksınız. Sorumluluklarınızı arttıran durumlar planlı ve programlı ilerleme isteği getirebilir. Ancak enerjinizi verimli kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 OcakSabah saatlerinde parasal işlere yoğunlaşabilir ve çözümler üretmekte şanslı olabilirsiniz. Sonrasında işe ve hedeflerinize daha fazla yöneleceğiniz şartlar var. Geleceği ilgilendiren alanlarda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işlerle ilgilenebilirsiniz. Ancak kontrol dışı durumlar kaygı ve endişe yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatleriniz gerek ilişkiler gerekse de işbirlikleri açısından olumlu geçebilir. Sonrasında kurulan ortaklıkların parasal veya duygusal paylaşım kısmını öne çıkacağı zamanlar var. Planlı ilerlemek durumunda olmanız strese neden olabilir. Hedeflerinize körü körüne bağlılık sorun yaşatabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde üzerinde uğraştığınız işlerle ilgili hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. Sonrasında değişen dinamiklerle birlikte ikili ilişkilerin, işbirliklerinin öne çıkacağı zamanlar var. Kontrolün sizde olmaması ve karşınızdaki kişilerin eleştiri ve gerçekçi tavırları gerginlik yaratabilir.