Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün özellikle ekonomik konularda ki girişimlerimizin ilerlememesi, kendimizi güvensiz hissetmemize neden olabilir. Her türlü işimizde temkinli adımlar atmalıyız. Gün boyunda hissettiğimiz ağırlık yerini hıza ve harekete bırakacak; iletişim, bilgi alış verişleri artarak devam edecektir. Fakat abartılı haberler bizi ikilemde bırakabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde halen burcunuzda ilerleyen Ay; sizi bir yandan desteklerken diğer bir yandan fazla temkinli hareket etmeye yöneltmekte. İlişkilerde yaşanan güvensizlik hissi üzerinizde baskıya ve kopmalara neden olabilir. Sonrasında ise gündeminiz değişerek kazançlarınız ve maddi manevi değerlerinizi içine alan konular öne çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne geri planda kalarak; olayları perde arkasından takip ederek başlayabilirsiniz. Çalışma ortamının getirdiği sorumluluklar gerilime neden olabilir, üstünüzde ki baskı parasal kayıpları beraberinde getirebilir. Akşama doğru burcunuza geçen Ay; kendinizi daha rahat ve akıcı ifade etmenize olanak sağlayacaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İhtiyacınız olan huzurlu ve güvenli koşulları bugün sağlamanız pek mümkün görünmüyor. Gruplar, dernekler veya arkadaşlarınızla aranızda soğuk rüzgârlar esebilir. Hedeflediğiniz noktaya varmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra kendi iç dünyanıza çekilebilir düşüncelerinizle baş başa kalabilirsiniz. Aldığınız duyumlar kararsızlık yaşamanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda istikrarlı bir ortam sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlulukların baskısı gerilmenize yol açarak, yol ayrımlarına ve ilişkilerde kopmalara neden olabilir. Akşam saatlerinden itibaren gruplar, dernekler içinde yer alabilir; gerek sözleriniz gerek düşüncelerinizle gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Maddi manevi değerlerle ilgili zihinsel bir karmaşa yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşadığınız deneyimlerden sonra güven arayışındasınız fakat karşınızda gelişen sert muhalefet düşüncelerinizden şüpheye düşmenize neden olabilir. Planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ancak akşama doğru hayatınızda hareketlenme olacak, aktif bir sosyal ortam içinde olabileceksiniz. Her konuyu detaylandırma çabanız kararsızlığa yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde maddi manevi paylaşımlar önemini korumaya devam etmekte. Fakat yaşanan olaylar kendinizi güvende hissetmemenize ve üstünüzde baskıya yol açabilir. Para kayıplarına karşı dikkatli olmalısınız.  Akşam saatlerinde içinde bulunduğunuz ataletten kurtularak kendinizi canlı ve aktif hissedebilirsiniz. Fakat seçim yapmakta zorlanacağız koşullar oluşabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kişilerle aranızda ki maddi manevi güven duygusunu sorgulayarak bitirme kararı alabilirsiniz. İlişki ve işbirliklerinde baskıcı tavrınız gerilime neden olabilir.  Akşam saatlerinde değişen dinamiklerle birlikte olayların finansal boyutunu da göz önüne almanız gerekebilir. İçinde bulunduğunuz gruplardan ve arkadaşlardan beklentinizi yüksek tutmanız krizlere yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günlük programınızı ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Attığınız her adımda karşınıza kontrol edemediğiniz engellerin çıkması sizi hareketsiz kılabilir. Ancak öğle saatlerinden sonra ilişkiler ve işbirliklerinin ön plana çıkmasıyla biraz daha canlı ve enerjik olabileceksiniz. Alacağınız teklifler ikilemde kalmanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiklerinizle, çocuklarınızla ilişkilerinizde çok dikkatli olmalısınız. Karşılıklı güven eksiği duygusal gerilime ve kopmalara neden olabilir. Ayrıca keyifleriniz için yaptığınız harcamalar maddi sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Akşam saatlerinde temponuz hızlanabilir fakat günün gerginliği sinirsel sağlık problemlerini de gündeme getirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eviniz, aileniz veya yatırımlarınızla ilgili önemli kararlar almamalısınız. İş hayatının sorumluluklarını yerine getirirken çok zorlanabilir, hiç enerjinizin kalmadığını hissedebilirsiniz.  Üstlerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz.  Öğleden sonra daha hareketli bir sürecin başlamasıyla keyiflenebilirsiniz fakat zihinsel karmaşaya dikkat.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle fikir ayrılığı yaşamanız düşüncelerinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Aldığınız haberler ve iletişim kaynaklarının engellenmesiyle planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise değişen enerjilerle birlikte eve, aileye ait konulara yönelebilirsiniz. Fakat onlardan beklentinizi yüksek tutmamalısınız.