Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (04.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün eğlenmeye ve hobilerinize zaman ayırabilir, yaşamdan daha fazla keyif alacağınız programlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızı hareketlendirecek gelişmeler yaşayabilir; sevdiğiniz kişiye bir anda duygu ve düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz. Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, aile ve kariyere dair konularda ani bitiş ve başlangıçlar yaşayabilir, olayları kendi kontrolünüzde yürütmek isteyebilirsiniz. Dekorasyon, tadilat işlerine girişebilir veya gayrimenkullerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bugün ani gelen misafirleri ağırlamanız gerekebilir. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Alacağınız öneriler veya haberler hoş sürprizlere yol açabilir, kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları kullanarak geleceğe dair hedeflerinize varabilirsiniz. Bugün cesur ve iyimser tavırlarla iletişim halinde olduğunuz kişilerinde mutluluk duymasını sağlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ya da sosyal çevrenizde yaşanacak beklenmedik gelişmeler kazançlarınız üzerinde etkili olabilir. Risk alarak başladığınız girişimlerin olumlu sonuçlarını görebilir, üstlerinizin desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Liderlik yeteneğinizin fark edilmesiyle önünüze yeni ufuklar açılabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinizi rahatlıkla ifade edebilir ve isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Dün yaşanan engellerin ardından daha iyimser ve cesur kararlar alabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi paylaştığınız ortamlarda kendinizi daha keyifli hissedebilir, ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize çekilerek geleceğiniz hakkında planlar kurabilir; bir anda gelişen fırsatları harekete geçmeden önce değerlendirmeye alabilirsiniz.  Finansal krizlerin çözümü için cesur adımlar atmanız gerekebilir, sizi huzursuz etse de risk almaya niyet edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal hayatınızı canlı kılacak gelişmeler yaşayabilir,  arkadaşlıklar içinde ön plana çıkabilirsiniz. Yakın ilişkide olduğunuz kişiler ufkunuzun gelişmesine ve geleceğinizle ilgili farkındalıklar kazanmanıza yardımcı olacaklardır. Girişimlerde bulunmadan hayatın keyfini çıkarmaya bakmanızda fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda ön planda olacak; yeteneklerinizi gözler önüne serebileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Ani görev değişikleri ufkunuzu açabilir ve yönetim kademesinde yer alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız tarafından desteklenebilir, kendinizi toplum içinde ifade edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim, hukuk veya medyaya dair işlerle ilgili engeller ortadan kalkabilir, cesaretle adımlarınızı atabilirsiniz. Hayat görüşünüz üzerinde etkili olacak gelişmeler yaşayarak, kendinizi daha yüksek sesle ifade edebileceksiniz. Bugün yaşamdan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yeni başlangıçlarda bulunmadan içinde bulunduğunuz krizlere cesur ve iyimser çözümler üretebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni gelişmeler içindesiniz. Ailenizden alacağınız beklenmedik desteklerin yanı sıra hiç hesapta olmayan fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gün boyunca size farkındalık kazandıran bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Farklı yaklaşımlarınızla ve özgün kararlarınızlakarşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için uygun bir gün olmasa da dünden kalan sorunları gidererek yolunuza devam edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün ihmal ettiğiniz ve ertelediğiniz konuların üstüne eğilmekte fayda var. İş ve gündelik hayatta güçlü ve otoriter davranabilir, yeteneklerinizi kullanarak kendinize bir yer edinmeye çalışabilirsiniz. Maddi konularda yaşanan değişiklikler farkındalığınızı artırarak fırsatları görmenizi sağlayabilir.