Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.01.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinin telaşlı geçme ihtimali var. İlişkiler, para adına düşünmeden atılan adımlar sorunlara neden olabilir. Öğleden sonra ise ortak paylaşımlara, harcamaları, huzur ve güvenceyi içine alan konular gündeme gelebilir. Adımlarınızı sağlam ve temkinli atmak; uzun vadeli olacak şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca konforunuz ve keyifleriniz öne çıkabilir. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde izole ve arka planda kalmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan konular bazı stresler ve gerginlikler getirebilir. Öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi daha rahat etme şansı bulabilirsiniz. Gerek özel hayatınız gerekse de işe ve paraya ait konularda temkinli ilerleyebilir; kendinizi her konuda garanti altına alma isteğinde olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir; oluşacak sorunların çözümleriyle ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra değişen koşullar kendi içinize dönmenize veya bazı kontrolünüz dışınızdaki olaylarla uğraşmanızı gerektirebilir. Huzur, güven ve konfor arayışınızda bazı yolunda gitmeyen durumlar içsel sıkıntı getirebilir. Akşam vakitlerinde bunları aşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk bölümü telaşlı ve yorucu koşullar içinde geçse de belli bir verim elde etmeniz kolay olmayabilir. Birçok işi bir arada yapmak istemenize rağmen somut sonuçlar için çaba harcamanız gerekebilir. Ancak öğleden sonra arzu ettiğiniz sukuneti yakalayabilirsiniz. Hedefleriniz için temkinli adımlar atabilir; uzun vadeli düşünerek hareket edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde yurtdışı, eğitim, yolculuklar, medya ve hukuk alanındaki işleriniz yoğun olmakla birlikte somut sonuçlar edemeyebilirsiniz. Agresif ve düşünmeden hareket etmemeye çalışın. Ancak belki yapacağınız hazırlık çalışmaları ve eksik bıraktıklarınızı tamamlamanız halinde öğleden sonranız verimli geçebilir. İşiniz, aileniz ve sosyal hayat adına akşam saatlerinde pozitif gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümü telaşlı ve yorucu koşullar içinde geçse de belli bir verim elde etmeniz kolay olmayabilir. Birçok işi bir arada yapmak istemenize rağmen somut sonuçlar için çaba harcamanız gerekebilir. Ancak öğleden sonra arzu ettiğiniz sukuneti yakalayabilirsiniz. Hedefleriniz için temkinli adımlar atabilir; uzun vadeli düşünerek hareket edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatleri ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına yoğun ancak çözümsüz geçebilir. Karşınızdaki kişilerin düşünmeden yaptığı hareketler, sözler ve davranışlar sizi küstürebilir. Öğleden sonra değişen dinamiklerle birlikte konforunuz, keyifleriniz ve parasal konularla daha fazla meşguliyetleriniz olabilir. Eve, aileye dair ise yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sorumluluklar sabah saatlerinde sizi oldukça meşgul edebilir. Tek başına hareket etme ve ipleri elinizde tutma isteğiniz zaman zaman sekteye uğrayabilir. Ancak öğleden sonra karşıt burcunuz geçen Ay ile birlikte odak noktanız değişebilir. Artık ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerini içine alan konularla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz güven ve huzuru artık bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya arkadaşlarınızla ilgili konulardaki gelişmeler sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. İlişkilerinizi olumsuz etkileyen durumları çözüme ulaştırmaya çalışabilirsiniz. Öğleden sonra ise sorumluluklar, görevler ve para işleri gündeminizde olabilir. Atacağınız adımların uzun vadeli olmasını ve sağlam temellere inşa edilmesini önemseyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İçinizi huzursuz eden konular, aileniz ve evinizle ilgili durumlarla günün ilk bölümünde sizin için yorucu geçebilir. İşleri yoluna koyma isteğiniz bazı çözümsüzlüklerle karşılaşmanıza neden olabilir. Öğleden sonra ise yaşamdan daha fazla keyif alacağınız gelişmeler var. Sevdiğiniz kişi ve çocuklarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde zihinsel olarak aktif olabilir; birçok konuyla aynı anda uğraşmanız gerekebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili gelişmeler sizi ayrıca meşgul edebilir. Öğleden sonra ise eve, aileye ve işe dair konularda bazı bitiş ve başlangıçlar söz konusu. İçinde para, huzur ve güven temalarının da olduğu durumlar gündeme gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümü maddi manevi değerlerinizi içine alan gelişmelerle geçebilir. Fazla düşünmeden yaptığınız girişimlerle ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise daha kararlı ve somut veriler elde edeceğiniz zamanlar olabilir. Eğitim, anlaşmalar, medya ile alakalı işlerinizi belli bir temel üzerinde inşa edebilirsiniz.