Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hedeflerinizi içine alan konulara odaklanabilir; işin parasal kısmıyla ilgili olabilirsiniz. Ortak gelirler, vergi, prim gibi finansal nitelikteki uğraşlar da gün boyunca sizi meşgul edebilir. Bugün geri hareketine başlayan Merkür ise gelecek beklentileriniz ve ekip çalışmalarınızda geçmişe yönelik değerlendirmeler getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geri hareketine başlayacak olan Merkür iş ve sosyal hayatınızda es geçtiğiniz konulara yeniden ele alma fırsatı getirecektir. Ancak ay boyunca yeni başlangıçlardan uzak durmanız yerinde olabilir. Bugün ise eşiniz, ortağınız ve işbirliğinde olduğunuz kişilerle gerek duygusal gerek parasal konularınızı irdeleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün çalışma hayatınızda sorumluluk ve görevlerinize odaklı bir zamanlar geçirebilirsiniz. Uğraştığınız projelerde kapsamlı araştırma ve planlama yapabilirsiniz. Ancak Merkür’ün geri harekete geçmesi sizi bir süre için kısıtlayabilir. Yurtdışı, eğitim ve hukuk alanındaki işlerinizde ise engeller çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geri hareketine başlayan Merkür bir süre için sizi finansal konularda zorlayabilir. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilir; istediğiniz parasal akışı sağlayamayabilirsiniz. Bugün ise aşk hayatınızı ise tutkularınız yönlendirebilir. Çocuklarınızla ise bağlarınızı güçlendirecek iletişimi yakalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye, gayrimenkule ve yerleşim dair işlerinizde nihai kararları almanızı gerektiren durumlar oluşabilir. Gelişmelerin parasal yönünü iyice değerlendirebilir; herkesin lehine olacak gibi yönetmek isteyebilirsiniz. Geri hareketine dönen Merkür ise ikili ilişkiler, ortaklık ve işbirliklerinizi size yeniden değerlendirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geri hareketine geçecek olan Merkür, iş ve çalışma hayatınıza bazı engeller, fazladan sorumluluklar getirebilir. Eksik bıraktığınız noktaların yeniden üzerinden geçebilirsiniz. Bugün ise yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde hırslı davranmak yerine yapıcı olmaya çalışın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Merkür geri hareketine başlayacağı şu günlerde aşk hayatınız, çocuklarınız, aileden gelen gelirle ilgili alanda bazı engellerin yanı sıra geçmişe yönelik müzakereler getirebilir. Bugün ise kazançlarınıza, alacak ve borç hesaplarınıza yoğunlaşabilir; var olan koşullarınızın değerlendirmesini yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Halen burcunuzda ilerleyen Ay; sizi hırslı ve tutkulu kılmakta. Bugün hedeflerinize yoğunlaşabilir; gruplar ve ekip içindeki çalışmalarınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Ancak geri hareketine dönecek olan Merkür ile eve, aileye ve yerleşime dair vazgeçtiğiniz bazı konuları yeniden gündeminize taşıyabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geri hareketine dönecek olan Merkür; yakın çevre, arkadaş ve kardeş ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenize olanak sağlayabilir. Bugün ise kontrolünüz dışında gelişebilecek olay ve durumlara açıksınız. Duygu dünyanıza çekilerek kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gelecek hedefleriniz ve beklentileriniz gündeminizde olabilir. Bu ideallerinizi gerçekleştirmek için gruplar içinde yer alabilirsiniz. Geri hareketine dönecek olan Merkür ise önümüzdeki günlerde finansal konularda sizi biraz zorlayabilir. Ancak geçmişte tahsil edemediğiniz alacaklarınız da size ulaşabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda geri harekete dönecek olan Merkür ile düşüncelerinizi, söylemlerinizi yeniden değerlendirme şansınız var. Ancak yeni girişimlerde bulunmamalı; başlattığınız iş ve projelerdeki eksikleri düzeltmeye yönelmelisiniz. Bugün ise iş ve sosyal hayatın içinde oldukça aktif olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geri hareketine başlayacak olan Merkür; sizi bir süre için iç dünyanızın derinliklerine götürebilir. Düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara da bu süreçte fazlasıyla açık olabilirsiniz. Bugün ise yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işler de sizi meşgul edebilir.