Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Artık işe koyulmaya başlayabilirsiniz. İşe dair sorumluluklarınızı yerine getirebilir; sosyal hayatın içinde ise görev aldığınız çalışmalara odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise kendinizi adayarak hareket edeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca iç sesiniz size yol gösterecektir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleneksel ve muhafazakar bakış açısıyla hareket etmek isteyebilir; herşeyi kuralına göre yapabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk işlerinizle ilgili konularda ilgi alanınızda olabilir. Ayrıca iş ve sosyal hayatınızı etkileyecek olan işlerin ön hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi manevi paylaşımlarla ilgili bir yandan sizi huzursuz bir yandan da hırslı kılacak gelişmelere açıksınız. Prim, alacak borç, vergi, sigortayla alakalı işlerinize odaklanabilirsiniz. Üzerinde çalıştıklarınızı ciddiyetle ele almanız gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde bazı bulanıklar olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; işbirlikleri, ikili ilişkiler ve evliliğe dair konuların öne çıkacağına işaret etmekte. Karşınızdakilerin davranış ve tutumları ciddiyet, baskı içereceğinden sizde kendinizi belli kurallara bağlı hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha rahat hissedebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş yaşantınızda ciddi kararlar arifesinde olabilirsiniz. Sizden üst konumdaki kişilerle bir araya gelebilir; sorumluluklar ve görev dağılımları hakkında bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat edebilir; düzenlerinizle alakalı olarak da bazı alışkanlıklarınızda sonlanmalarda bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk hayatınıza, çocuklarınıza ve yaşamda size keyif veren hobilerinize daha önem vereceğiniz zamandasınız. Sorumluluk duygusu içinde hareket edebilir; ilgili alana ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha esnek ve fedakarca davranışlar gösterebilir; empati kurmaya meyledebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye veya gayrimenkule dair konuların gündeminizde önem kazanacağı günler içindesiniz. Gelişmeleri ciddiyetle takip edebilir; adım ve kararlarınızda muhafazakarca ilerleyebilirsiniz. Ayrıca bugünlerde ev iş getirebilir ya da evden çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınız değişebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Düşüncelerinize karamsarlık hakim olmasına karşın olayları objektif ve ciddi bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde sorumluluklar öne çıkabilir ve sizin önderliğinizde bazı konular çözüme ulaşabilir. Akşam saatlerinde ise aşktan yana şansınız olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Parasal konular gündeminizde önemli olmakta. Kazanç ve harcamalarınızı ciddiyetle değerlendirebilir; bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Ayrıca var olan yeteneklerinizden gelir elde etmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailevi konulardaki gelişmeler sizi fedakar kılabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Nihayet burcunuza geçen Ay ile zihninizde ön hazırlığınız yaptığınız veya daha önce cesaretle ortaya koyamadıklarınızı yapabileceğiniz konumdasınız. İpleri ele alarak hareket edebilir; sorumluluk duygusuyla ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevre ve kardeşlerle iletişimiz artabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İç dünyanıza çekilebilir; sorumlulukların getirdiği ağırlığı hissedebilirsiniz. Günün ilk bölümünde duygu ve düşüncelerinize karamsarlık hakim olabilir. Kontrolümüz dışındaki gelişmelere de açık olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru ise daha hassaslaşabilir; maddi manevi konularla ilgilenebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İdeallerinizi ciddiyetle ele alacağınız gerekirse gruplardan, arkadaşlardan destek alarak ilerleyeceğiniz zamanlardasınız. Ayrıca üzerinde çalıştığınız projelerinde sonuna gelmiş; bitirmek üzere olabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınız doğrultusunda davranacağız zamanlar var.