Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.03.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Dolunay; sağlığınız, düzenleriniz, beslenme, çalışma koşullarınız ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. Bir süredir ertelediğiniz veya ihmal etmiş olduğunuz şeylerin farkına varabilir; koşullarınızı iyileştirmek için yeni bir duruş sergilemeniz gerektiği kanısına varabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

İlişkiler, arkadaşlıklar ve çocuklarınızla ilgili alanlarda bazı farkındalıklar sağlayabilir. Gizli kalmış, görmezden gelmiş olduğunuz durumları açığa çıkabilir. Aynı zamanda sizin adınıza verimli işler gerçekleştireceğiniz bir sürece de işaret etmekte. Yaratıcı ve yetenekli olduğunuz konuları keşfedebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS - 21 HAZİRAN

Eve, işe ve aileye ait konularınıza odaklanabilir; bu alanlarda bazı farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Taşınma, gayrimenkul alış verişi, tamirat veya tadilat gibi işlerle ilgili uğraşabileceğiniz gibi aile fertlerinden birinin sağlığı veya ihtiyaçlarıyla da ilgilenebilirsiniz.  Kariyerle ilgili karar almak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

Dolunay’ın etkilerini erken saatlerden itibaren hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, arkadaşlarınızı ilgilendiren bazı gelişmeler yaşayabilir; onlar hakkında yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Ayrıca eğitim, seminer, yolculuklarla alakalı fırsatları değerlendirebileceğiniz koşullar oluşabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Dolunay; finansal konular ve değerlerinizle ilgili farkındalıklar kazandırabilir. İhmal ettiğiniz veya ertelediğiniz girişimlerle ilgili gelişmelerin ortaya çıkmasıyla toparlama sürecine geçebilirsiniz. Yatırımlarınızı ve harcamalarınızı düzenleme kararı alabilirsiniz. Yeni kazanç kapıları yaratmayı isteyebilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

Hem özel hem sosyal ilişkilere, sağlığınıza ve iş hayatınıza dair önemli durumlar gelişebilir. Beklentilerinizi açıkça ortaya koyabilir; üzerinde hassasiyetle durduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. Arzu ettiğiniz sonuçları alabilmek için paylaşımlarda bulunmak ve işbirliği geliştirmeniz gerekebilir.

TERAZİ  24 EYLÜL - 22 EKİM

Bilinçaltınıza yönelerek hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı, yaşam tarzınız, sağlığınız, işiniz, ilişikleriniz ile ilgili değerlendirmelerde bulunabilir; kefenin iki ucuna bakabilirsiniz. Ayrıca kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Ajite olmamaya bakın.

AKREP  23 EKİM - 22KASIM

Bugünkü Dolunay; hedeflerinize yeniden bakacağınız durumlar getirebilir. Amaç edindiğiniz konularla ilgili görüşmeler, seyahatler yapabilir; gruplar içinde yer alabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız, sosyal çevrenizle ilgili sizi düşünmeye iten bazı durumlar ortaya çıkabilir. İhmal ettiğiniz konularla yüzleşebilirsiniz.

YAY 23 KASIM - 22 ARALIK

Dolunay, kariyeriniz, özel ve sosyal hayatınız açısından dönüm noktası olabilecek durumları beraberinde getirebilir. Ancak esas yaşayacaklarınız Mart sonunda gerçekleşecek olana Güneş tutulmasıyla daha belirgin bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu süreçte karşınıza fırsatlar çıkabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK  23 ARALIK - 20 OCAK

Geleceğe dair beklentilerinizle ilgili durumları açığa çıkarabilir. Alacağınız haberler, bilgiler; yapacağınız seyahatler ugkunuzu açabilir. Edineceğiniz farkındalıklar sayesinde düşünce ve fikirlerinizde belli bir çizgiye varabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili bazı durumlar gelişebilir.

KOVA  21 OCAK - 19 ŞUBAT

Gün boyunca Dolunay’ın etkilerini finansal konularınızda görebilirsiniz. Ortaklı paralar, alacak ve borçlarla ilgili durumlar sizi meşgul edebilir. Yatırımlarınızı, elinizdeki değerleri nasıl kullanacağınız konusunda bazı kararlar alabilir; işbirliklerine ve paylaşımlara yönelerek ilerletebilirsiniz. 

BALIK  20 ŞUBAT - 20 MART

Dolunay; ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleriniz üzerinde etkili olabilir. Karşınızdaki kişilerden eleştiri ve öneriler alabilirsiniz.  Beraberlikleriniz konusunda farkındalıklar kazanabilirsiniz. Ayrıca akışına bıraktığınız, ertelediğiniz ve ihmal ettiğiniz alanlarda sizi bir düzene itecek durumlar gelişebilir.