Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne enerji dolu ve hedeflerinize odaklanmış bir durumda başlayabilirsiniz. Finansal konularda son bir hamleyle istediklerinizi elde edebilirsiniz. Sonrasında ise toplumsal çalışmalara ve arkadaşlarla faaliyetlere yönelebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde iletişim alanında sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün ilişkilerde çatışmalar yaşayabilir, hayata karamsar gözlerle bakabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde iş ve sosyal alanda daha aktif olarak harekete geçebilir, işbirliklerinden destek görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal gruplarla iletişiminizin yoğun olduğu bir ay sizi bekliyor.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili finansal işlerinizi takip edebilir; eksik bıraktığınız noktalarını tamamlamamakla günün yarısını geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise değişen enerjilerle birlikte yurtdışı, eğitim, ticaret, hukukla ilgili alanlara yönelebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili görüşmeler yapacağınız bir aydasınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili kalan eksiklerinizi belirleyebilir ve son bir gayretle görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler ve işbirlikleriyle ilgili bir süreçte olabilir, ortak adımlar atabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde finansal konularda imza atmanızı gerektiren durumlar gelişebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çocuklarınız, sevdikleriniz veya size keyif veren hobilerinizle ilgili geçen birkaç günün ardından yükümlü olduğunuz işlere dönebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilkeli ve planlı çalışmanız sayesinde daha iyi işler çıkarabilirsiniz. İşbirliklerinde daha fazla iletişim kuracağınız bir dönemdesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Üstünüze düşen sorumlulukları yerine getirerek, yatırımlarınızı yönetebilir, ailenin kaynaklarını nasıl değerlendireceğinizi düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise çocuklarınız ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilir, yaşamdan keyif alacağınız organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Üstünüze düşen sorumlulukları yerine getirerek, yatırımlarınızı yönetebilir, ailenin kaynaklarını nasıl değerlendireceğinizi düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise çocuklarınız ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilir, yaşamdan keyif alacağınız organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kariyerinize yön verecek anlaşmarın son rötuşlarını yapabilir; nihai projeyi hazırlayabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmenin önemini kavrayarak çatışmaları sonlandırabilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizde olmanın tadına varmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla iletişim kuracağınız bir dönemdesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Alacak verecek gibi finansal alandaki işlerinizle meşgul geçen birkaç günün ardından sorumlulukları yerine getirmiş olabilirsiniz. Akşama düşüncelerinizi rahat ifade edebilir; sosyal medya da zaman geçirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde aile fertlerinin düşüncelerine daha fazla kulak vermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gün içinde son birkaç gündür üzerinize aldığınız görev ve sorumlulukların değerlendirmesini yapabilir; işinizi tamamlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gerek iş gerek özel hayatınıza dair mali konularda plan ve programlarla meşgul olabilir, kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Son birkaç gündür geri planda kalmayı tercih ediyor belki geleceğiniz için planlama yapıyordunuz. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile birlikte güç kazanacak, yenilenecek ve kendinizi daha rahat edeceksiniz. Bu ay sözel yeteneklerinizi daha rahat ifade edebilir, anlaşmalar yoluyla kazanç sağlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün son kalan sorumluluklarınızı yerine getirebilir; görevinizi tamamlayabilir, gruplar içinde yer alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise kendi iç dünyanıza çekilmek ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Burcunuza geçen Merkür ile birlikte bu ay; ilişkilerde iletişimi belirleyen siz olabilirsiniz.