Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ay burcunuzda ilerlerken sizi dinamik kılmaya devam ediyor. Ancak günün enerjileri yeterince güçlü olmadığından gerekli girişimleri yapmanızı engelliyor. Hızlı karar almaktan ve düşünmeden harekete geçmekten kaçınmalısınız. Parasal konularınızı değerlendirmeye tabi tutabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler içindesiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmeyi tercih edebilir, geçmişe dair sorgulamalarınızı yapabilirsiniz. Daha önce cesaret gösteremediğiniz şeylerle ilgili bazı hesaplaşmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde burcunuza ilerleyen Ay ile güç kuvvet bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün amaç ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek iyi olabilir. Arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz grup içindeki konumunuz veya içinde olduğunuz ekip çalışmalarıyla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün boyunca iş hayatınız veya sorumluluklarınızla ilgili tamamlanması gerekenlerle uğraşabilirsiniz. Ayrıca anneniz veya ailenizle ilgili de sorun teşkil eden konuların çözümüne bakabilirsiniz. Ancak yeni adımlar atmak için yarını beklemenizde fayda var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal yaşamda ileriki günlerde başlatacağınız girişimlerin hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya hukuksal alandaki konularla ilgili bilgi alabilir, ilerleyeceğiniz yönü tayin edebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra fazlasıyla ön planda olacağınız zamanlar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda sizi zorlayan durumlarla bugün de baş etmeniz gerekebilir. Geleceğe daha güvenle bakabilmek için şimdiden planlarınızı yapmak için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra eğitim, yurtdışı faaliyetleri ve medyayı içeren alanlarda ileriniz artabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün boyunca ilişkilerle hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Ancak koşulların karşınızdakiler tarafından belirleniyor oluşu kendinizi bağlanmış hissetmenize neden olabilir. Akşam saatlerinden sonra ortaklıkların ve işbirliklerinin parasal kısmının öne çıkacağı zamanlar başlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün işe, çalışma koşullarınıza veya o ortamdaki arkadaşlarınıza dair konularda sizi bir şekilde zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Ancak içinde bulunduğunuz koşullar bazı şeyleri çözüme ulaştırmak için yeterli olmayabilir. Akşam saatleri itibarıyla gizli kalan bazı durumlar günyüzüne çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son birkaç gündür çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya aileye ait gelirlerle geçen süreç ve yaşanan sorunlar yavaş yavaş çözülmeye başlamakta. Artık önünüze kendi işinize gücünüze döneceğiniz zamanlar var. Yarından sonra yeni başlangıçlar yapabilir ayrıca sağlığınıza daha özen gösterebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, aileye ve yerleşime ait konularda kontrolsüzce yaşanabilecek gelişmeler olabilir. Ancak düşünmeden hareket geçmemelisiniz. Bir başka yönden de daha önce başlatmış olduğunuz hamlelerin son aşamasını gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra keyifleriniz ön plana çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eğitim, seminer, yolculuklar ve anlaşma içeren konulardaki işlerinizi tamamlama aşamasına getirmiş olabilirsiniz. Eksiklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ile iletişimizin artacağı zamanlar yaşayabilirsiniz. Geç saatlerde ise eve dönebilir, huzuru burada arayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kazanç ve harcamalarınızla ilgili düşünmeden kararlar alma riskiniz var. Bugün dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren maddi manevi güvenliğinizi ön planda tutarak hareket etmeyi tercih edebilir, planlarınızı bu doğrultuda yapabilirsiniz. Eğitim veya  yolculuklar adına ise yeni durumlar gelişebilir.