Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Son birkaç gündür yaşadığınız savrulmanın ardından yaşadıklarınıza artık bugün daha gerçekçi gözlerle bakabilirsiniz. İş ve sosyal yaşamda alacağınız sorumluluklar gün boyunca sizi meşgul edebilir. Disiplinli hareket etmeniz gerekebilir. Ayrıca aile büyükleri veya otorite konumundaki kişilerle kuracağınız dialoglarda uyum ve dengeleri gözeterek davranabilirsiniz. Karamsarlıktan uzak durun.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün geleceğe yönelik atacağınız adımlarda kadersel gelişmelere açıksınız. Kararlarınızı alırken çok yönlü düşünebilir; gerekirse fikirlerinizi esnetmeniz gerekebilir. Sezgilerinize kulak vererek ilerlemek sizin açınızdan yararlı olacak gibi görünmekte. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar veya hukuksal alandaki işlerde ise sizi uyuma ve işbirliğine davet eden durumlar söz konusu.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ortak gelirler, eşin parası, faiz ve kira gibi gelirlerinizle ilgili kadersel sayılabilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Hedeflediğiniz projelerle alakalı olarak ise başkalarının maddi imkanlarından faydalanabileceğiniz koşullar var. Ayrıca duygusal paylaşımlarda sizi yoran ve sabır göstermenizi gerektiren durumları daha rahat karşılayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde koşullar karşınızdaki kişilere bağlı. Gerek özel yaşantınızda gerekse de iş hayatında onların yönlendirmeleriyle hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Uyum ve dengeyi sağlamak adına bazı fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Burcunuzda hareket eden Venüs sizi fazlasıyla anaç ve korumacı davranmaya iteceği için duygusallığınız artabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma hayatınızda sorumlulukların arttığı ve belki kadersel sayılabilecek gelişmelerin yaşanacağı bir gün olabilir. Otorite konumundaki kişilerle yapacağınız görüşme ve anlaşmalar sizi hedeflerinize taşıyacak nitelikler içerebilir. Sağlıkla alakalı şikayetleriniz için ise yeni bir tedaviye başlayabilirsiniz. Ayrıca yarından itibaren gözler önüne çıkaracağınız projelerin son hazırlıklarını tamamlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Her ne kadar iş konusunda yoğun bir süreçten geçiyor olsanız da hayatın keyifli yönlerine bakmayı ihmal etmeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili kriterlerinizi ve beklentilerinizi pozitif bir şekilde değerlendirmeden geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı olumlu ancak kadersel sayılabilecek kararlar gündeminize gelebilir. Duygusal olmanıza rağmen hislerinize yenilmeden gerçekçi hareket edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünlerde eve, aileye ve gayrimenkullere dair işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olmanızdan dolayı disiplinli, gerekirse de sabırlı davranabilirsiniz. Kadersel gelişmeler yaşadığınız bu süreçte evde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ortak olduğunuz kişilerle, eşinizle aranızdaki uyum ve dengeleri sağlamaya çalışırken kendinizden özveride bulunmadan hareket edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya arkadaşlarınızla iletişiminizin arttığı günlerdesiniz. Geçmişte veya kontrolünüz dışında yaşanmış bazı meselelerin yeniden gündeme gelmesiyle yeni stratejiler belirleyebilir; yeni düzenler oluşturabilirsiniz. Fikir ve davranışlarınızda daha yumuşak olabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalar, işbirlikleri adına kadersel sayılabilecek gelişmeler gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kazançlarınız ve harcamalarınızla ilgili bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Çocuklarınız, keyifleriniz için ayırdığınız meblalardan dolayı bugünlerde sıkışıklık yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca yeni gelirler elde etmek için grup ve derneklerden beklenti içine girebilirsiniz. Aileye ait kaynaklarla alakalı olarak ise bazı fedakarlıklar veya vazgeçişler var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kazançlarınız ve harcamalarınızla ilgili bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Çocuklarınız, keyifleriniz için ayırdığınız meblalardan dolayı bugünlerde sıkışıklık yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca yeni gelirler elde etmek için grup ve derneklerden beklenti içine girebilirsiniz. Aileye ait kaynaklarla alakalı olarak ise bazı fedakarlıklar veya vazgeçişler var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bilinçaltınızı baskılayan durumlar sizi huzursuz kılmakta. Otorite konumundaki kişiler, sorumluluklarınız içsel olarak karamsarlık yaratabilir. Eğitime, yolculuklara veya yakın çevre ilişkilerinizden kaynaklı durumlar kadersel kararlar getirebilir. Kendinizden emin olmadığınız tavır ve davranışlar ilerleyeceğiniz yönü belirlemenizde sorun olabilir. Sezgilerinize kulak verin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedefleriniz için canla başla çalıştığınız bir dönemdesiniz. Ortaklıklardan gelecek maddi manevi kazanımları bu amaçlar için kullanabilirsiniz. Kadersel sayılabilecek gelişmelere açıksınız. Kendi değerinizi ortaya koymanıza olanak sağlayacak çalışmalarınıza odaklanmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Akışta kalarak veya kendinizi adayarak ilerlemelisiniz.