Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşen Yeniay ile eve dair işlerinizi düzene koyabilir, ev tadilatı, dekorasyonu gibi yaşam alanlarınızın düzenlenmesiyle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarına odaklanmak veya onları ziyaret etmek isteyebilirsiniz fakat bir yandan da işle ilgili sorunlar can sıkıcı olabilir. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde var olan sorunları iyileştirerek, yeni bir döneme başlayabilirsiniz. İletişiminizde daha hassas ve duygusal olabilir, ailenizle beraber olmak için yolculuk yapabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan engeller sizi hemen bezdirmemeli.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte birikimlerinizi yeniden değerlendirebilir, gelirlerinizi artırmanın yollarını bulabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sürüncemede kalmış işlerinizi daha kolay yoluna koyabilirsiniz. Aileniz için yapacağınız harcamalarda şartlarınızı fazla zorlamamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda gerçekleşecek yeni ay hem ilişkilerinizde hem de fiziksel görünümüz de yenilenmelere yol açabilir. Kendinizi ifade ederken duygularınızı ön plana çıkarabilir, çevrenizle duyarlı ve hassas ilişkiler kurabilirsiniz. Karşınızdakilerin baskıcı tavırlarından yılmadan yola devam etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu yeni ayla birlikte bilinçaltınızda sizi huzursuz eden sıkıntı ve korkuları gidermek için girişimlerde bulunabilir, duygusal ihtiyaçlarınızı fark edebilir, kendinizi dinlemek ya da ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda süregelen gerginlik içinize kapanmanıza neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Grup ve dernekler içinde sosyalleşmenin önemini kavrayabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gözden geçirerek kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Aileyle beraber olmaktan ve onların ihtiyaçlarıyla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek Yeniay; iş ve sosyal hayatınızda önü tıkanmış gibi görünen girişimlerinizin gerçekleşmesine fırsat verebilir. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilir, toplumsal statünüzün değişmesine yönelik olanaklar bulabilirsiniz. Ailevi sorumluluklar üstünüze ağır gelmeye başlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayata bakış açınızı yenileyerek; ailevi ve milli değerlere daha hassasiyetle yaklaşabilir, yeni kültürlere merak duyabilir, uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. İnançlarınız gereği bir yaşam kurmak veya aileyle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat yakın çevre ve kardeşlerden görüşlerinize muhalefet eden çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşen yeniay ile birlikte; bir süredir kafanızı meşgul eden ve çözülmeyen finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Borçlar ve kredilerle ilgili girişimlere kalkışabilir, ailenin mali yükünü üstlenebilirsiniz. Fakat bu sorumluluklar ve harcamalar size ağır gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda gerçekleşen yeniay; duygusal bağlarınızı sağlamlaştırmak için fırsatlar verebilir. Karşınızdakilerin duygu ve hassasiyetlerine daha duyarlı olabilir, onlarla empati kurabilirsiniz. Her şeye rağmen kendi istekleriniz için ısrar etmeniz karşınızdakileri küstürebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaptığınız işle ilgili pozisyonunuz da yenilenmeler olabilir, uzun vadede gerçekleşecek projeler içine girebilirsiniz. Bu yeniayla birlikte çalışma ortamınızda bir süredir devam eden ertelemeler ve engeller önünüzden kalkarak daha önceki planlarınızı gerçekleştirmenize olanak verebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzde ki günlerde hayattan daha fazla keyif alabilir, eğlenceye, alış verişe, hobilere, romantik ilişkilere ve çocuklara zaman ayırabilir, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Ailenizle beraber olmak istemenize rağmen sosyal sorumluluklarınız sizi engelleyebilir.