Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kendinizi ifade etmek ve istekleriniz doğrultusunda davranmak isterken ani tepkiler verebilir, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Hem sosyal ortamınızdan hem de iş hayatınızdan kaynaklanan baskı sizi zorlasa da hırsla sorunların üzerine gidebilirsiniz. Sevdiklerinizle yapacağınız fikir alış verişlerinden fayda görebilir, gelen haberlerden keyif alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kadersel ve kontrolünüzde olmayan gelişmeler içten içe öfkelenmenize neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların baskısı kendinizi ifade etmekte zorlanmanıza neden olsa bile aile fertlerinden alacağınız destekle harekete geçebilir, özgür ve bireysel kararlar alabilirsiniz. Eve ve gayrimenkullere dair girişimlerde bulunmak için bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne finansal sorumluluklardan dolayı kendinizi baskı altında hissederek başlasanız bile sonrasında; karşınıza çıkan fırsatlar ve sürprizler keyfinizi yerine getirecektir. İyimser düşüncelerle canlı ve enerjik bir iletişim trafiğindeolabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçebilir, arkadaşlarınızla veya sosyal gruplarla organizasyonlar yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde düşmanların ya da ilişki de olduğunuz kişilerin baskısıyla öfkeli tepkiler verebilirsiniz. Fakat iş ve sosyal yaşamınızda ki hareketliliğin içinde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları kullanarak bireysel girişimlerde bulunabilir ve ekonomik kazanç sağlayacak görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün zihinsel olarak çok aktif olabilir, görüş ve inançlarınızı hararetle savunabilirsiniz. Fakat günlük çalışma düzeninizin getirdiği baskı ile ilk etapta planlarınızı uygulamaya koyamayabilirsiniz. Sonrasında daha özgün ve bireysel kararlar alarak kendi düşünceleriniz doğrultusunda harekete geçebilecek enerjiye ve cesarete sahipsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yapmak istedikleriniz finansal krizlere yol açsa da, sıkıntıların üstesinden gelebileceksiniz. Ani gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumakta zorlanabilir, beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Fakat farkına varmadığınız gizli destekler ve kulislerden gelen bilgiler hem cesaretinizi hem de risk alarak harekete geçme potansiyelini artırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İlişkilerin gündemde olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Koşullar size bağlı olmasa da, hedeflerinize varmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Her ne kadar sabah saatlerinde aile ve evdeki sorumlulukların baskısı girişimlerinizi engellese de sonrasında ani gelişen olaylar ve sürprizler gruplar içinde yer almanıza ve arkadaşlardan destek almanıza yol açacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk yarısında aldığınız haberler üstünüzde ki baskının artmasına yol açabilir, iş görüşmelerinden ve toplantılardan beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Fakat ilerleyen saatlerde çalışma hayatınızda girişimlerde bulunmak ve kendinizi gösterebilmek için gereken destekleri bulabilirsiniz. Hareketli ve enerjik davranışlar sergileyerek, risk alabilir, anlaşmaları sonuçlandırabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün sevdiklerinizle ilişkinizde hareketlilik yaşanabilir, hobileriniz ve keyifleriniz için zaman ayırabilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili sorumluluklarınız, duygusal baskıya yol açabilir. Yine de risk almaktan kaçınmayarak kendinizi ifade edebilecek cesarete sahipsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla yapacağınız görüşmeler farkındalığınızın artmasını sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aile ve eve dair konular ön planda olabilir. İlişkilerinizde baskıcı ve kontrolcü tavrınız çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Ortak finansal kaynakların yönetiminde risk alarak, bireysel kararlarla hareket etmeniz önce tepki çekse bile sonrasında destekler alabileceksiniz. Fakat ani ve beklenmedik krizlerden korunmak için sakin kalmalı, hırsınızı yansıtmamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler harekete geçmenize neden olabilir. Sabah saatlerinde kontrolünüzde olmayan gelişmeler duygusal baskıya ve planların ertelenmesine yol açsa da; yakın ilişki de olduğunuz kişilerden, eşinizden ya da işbirliklerinden destek alarak kararlılığınızı muhafaza edebilir, girişimlerde bulunabilir, ortaklıklar kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik konularla ilgili hedeflerinize varmak için fazla hırslı davranabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ani harcamalar ve kazançlar, gelir dengenizi bozabilir. Beraber çalıştığınız kişilerden fikir almanız sizin lehinize sonuçlar getirecektir. İş ve sosyal hayatınızda fazla cesur davranmanız risk almanıza neden olsa da girişimlerinizi destekleyecektir.