Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İletişim kurmak ve sosyalleşmek için iyi bir gününüzdesiniz. Yakınlarınız ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi geliştirebilir; bol bol sohbetin olduğu ortamlarda yer alabilirsiniz. Yolculuklar ve anlaşma gibi temaları barındıran işlerinizle ilgilenebilir; tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Ancak çok seçeneklilikten dolayı kararsız kalma riskiniz var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Parasal alanda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebileceğiniz gibi eğitim ve yolculuklara ait alanlardaki gelişmelerle de uğraşabilirsiniz. Eve ait harcamalarda bulunabilir veya aile kaynaklarınızdan yararlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanacak karışıklıklar ilerleyen zamanlarda belli bir çizgiye oturabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; zihinsel ve bedensel olarak fazlasıyla aktif olacağınıza işaret etmekte. Sabah saatlerinde çok seçeneklilikten dolayı bazı kararsızlıklar yaşamanıza rağmen günün ilerleyen saatlerinde rahat bir nefes alabilirsiniz. Kendi istek ve arzularınızı gerçekleştirmeye yönelik adımlar atabilir; bu alanlarda hevesle hareket edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızda birçok düşünce birbirini kovalıyor. Kadersel sayılabilecek olaylar yaşama olasılığınız yüksek seyredebilir; sizi ikilemde bırakabilir. Ayrıca gelir ve giderlerinizle alakalı gelişmeler de sizi oyalayabilir. Bugünlerde parasal konularda hemen karar almamaya çalışın zira sizin kontrolünüz dışında giden durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlar, grup ve dernekler içinde aktif olabilir; gerek bedensel gerekse de zihinsel olarak yoğun saatler geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde aşkta, çocuklarla olan iletişimizde veya hobilerinizle alakalı işlerde bazı bulanık ve henüz netlik kazanmamış durumlarla uğraşabilirsiniz. Ancak günün ikinci bölümü sizin için daha akacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iş ve sosyal yaşantınız bakımından hareketli bir güne uyanabilirsiniz. Sabah saatlerinde plan ve programınızı tam anlamıyla netleştiremeyebilir; tereddütler veya ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Aileniz, kardeşlerinizle de alakalı gelişmeler sizi oyalayabilir. İlerleyen zamanlarda bilinçaltınızı kurcalayan konuların açılacağı ve konuşulacağı süreçler olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla olan işleriniz bugünlerde artabilir. Sabah saatlerinde ikilemde veya kararsız kalmanıza neden olan durumlar sonrasında açılacak ve yönünüzü daha rahat belirleyeceksiniz. Arkadaşlarınızla, gruplarla veya bağlı olduğunuz dernekler içinde keyifli zamanlar geçirme şansınız var. Eski bir aşk yeniden karşınıza çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygusal paylaşımlarınız ve finansal işleriniz açısından hareketli geçebilir. Sabah saatlerinde sizi ikileme düşüren ufak çaplı krizlere neden olan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sonrasında kararlı hareket edebileceğiniz koşulların oluşmasıyla birlikte işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Yakın çevre ile ilgili gizli konular açığa çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkilerin bugün de öne çıkacağına ve sizin için önemli gelişmelere neden olacağına işaret etmekte. Eşiniz, dostunuz, arkadaşınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle olan iletişinizi artabilir. Sabah saatlerinde koşullar bulanıklık içerebilir ve sizi ikilemlerde ve karşı tarafa bağımlı bırakabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünlerde gerek işe gerekse de sağlığınıza dair konular sizi meşgul etmekte. Birçok işi aynı anda yetiştirmeniz ve bir sonuca vardırmanız sizden talep edilebilir. Sabah saatleri zihinsel olarak gerginlik hissettirebilir. Sonrasında ise para işleriyle alakalı konuların ortaya çıkabileceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hızlı düşünerek üstesinden gelebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatınız açısından hızlı ve hareketli zamanlar sizi bekliyor. İlişkinizin geleceği hakkında konuşabilir veya geçmişte kalmış beraberliğinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız veya keyif aldığınız hobilerinizle ilgilenmek için uygun zamanlarınız olabilir. Sabah saatleri programınızı netleştirmekte zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve, aileye ve yerleşime dia konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sabah saatlerinde planlarınızı karıştıran veya sizi ikileme düşüren durumlar söz konusu olabilir. Sonrasında ise kontrolü ele alarak ilerlemeyi başarabilirsiniz. Ayrıca bugün evinizde dostlarınızı veya kardeşlerinizi ağırlayabilir; onlarla bol bol sohbetin olduğu ortamları yaratabilirsiniz.