Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün birçok duygusal geçiş yaşayabilir, sabitlenmekte zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızın üstünüzde yarattığı baskıya karşı beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz, ani yaşanan gelişmelere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Özellikle öğleden sonra yeni bir işe kalkışmalı, evinizle ve ailenizle ilgilenmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedebilir, ertelemeler ve engeller yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve kararlarınızı değiştirmeniz için üstünüzde baskı hissedebilir, beklenmedik haberlerle şaşkınlık içinde kalabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışarak, eksiklerinizi gidermeniz en doğrusu olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Beklenmedik harcamalar, hedeflerinizi değiştirmenize yol açarak, ekonomik konularla ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Kredi, vergi, sigorta gibi borçlanmalar üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Yeni bir girişimde bulunmadan sakinliğinizi muhafaza etmeli, durum değerlendirmesi yapmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde karşınızdakilerden baskı görebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gelişmelere duygusal ani tepkiler vermeniz, ilişkilerde gerilime neden olabilir. Öğleden sonra biraz daha sakinleşerek, kontrolü ele alabilecek ve yarım kalan işlerinizi telafi edebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yalnız kalmak ve dinlenmek istemenize rağmen gelişen olaylar sizi harekete geçirebilir. Çalışma ortamınızda ki sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize ve ani karar değişikliklerine neden olabilir. Duygularınızı doğru değerlendirmeden adım atmamalı, öncelikle durum değerlendirmesi yapmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaşayabilir, hedeflerinizi aniden değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar sevdiklerinizle sorun yaşamanıza neden olabilir. Öğleden sonra yeni bir işe kalkışmamalı, elinizdeki işleri tamamlayarak ve eksiklerinizi gidererek günü değerlendirmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aile ve evin sorumlulukları üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin tavırları duygusal gerilime yol açabilir. Bugün sosyal olmanıza rağmen girişimlerinizin ilerlememesi her işinizi ertelemenize yol açabilir. Tepkilerinizin herkes tarafından görülebileceğini unutmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabahın erken saatlerinde yakın çevrenizden veya kurduğunuz iletişimden dolayı üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Anlık karar değişiklikleri gündelik işlerinizin de aksamasına neden olabilir. Düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeli, fikirlerinizde ısrar etmeden eksiklerinizi gidermeye çalışmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik konuların üstünüzde yarattığı baskıya beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Ani harcamalar planlarınızın bozulmasına ya da ertelenmesine yol açabilir. Duygusal iniş çıkışlar yaşamanız krizlere yol açacağından öncelikle sakinleşmeli ve sezgilerinize kulak vermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın ilişki de olduğunuz kişilere baskı uygulamanız, onların beklenmedik tepkiler vermesine ve gerilime yol açabilir. İstek ve kararlarınızda ısrarcı olmadan karşınızdakileri dinlemeli, ortak hareket etmenin yollarını bulmalısınız. Kontrol sizde olmadığından girişimleriniz ertelenebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gündelik işlerinizi yerine getirmeye çalışırken yaşanan aksilikleri kontrol edemeyebilirsiniz. Aniden gelen haberler planlarınızı bozacağı için kararlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bugün çalışma ortamınızda önceden başladığınız işleri tamamlamalı ve eksikleri gidererek zamanınızı değerlendirmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla çatışmalar yaşayabilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Gelirlerinizde ki iniş çıkışlar yaşamdan keyif almanızı engelleyerek, vazgeçişlere neden olabilir. Günü sevdiklerinize ayırarak ve ihmal ettiğiniz işleri tamamlayarak geçirmenizde fayda var.