Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (05.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yaşamınızda ki uyum ve dengeyi karşınızdakinin sağlamasını isteyebilir, anlayış bekler bir tutum içinde olabilirsiniz. İşbirlikleri sayesinde geleceğe dair umut besleyebilir, aynı görüşte olduğunuz kişilerle paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda uzlaşmacısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda dengeyi sağlayan kişi siz olabilirsiniz. Sorunları çözebilmek için yeni çözüm yolları arayabilir, finansal işbirliklerinden fayda görebilirsiniz. Venüs’ ün karşıt burcunuza geçmesiyle birlikte evlilik, ortaklık gibi konularda gelişmeler olabilir, karşınıza sizi mutlu edecek kişiler çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınız hareketleniyor, yaşamdan aldığınız keyifler artıyor. Bugünü kendinize, hobilerinize ve sevdiklerinize ayırabilir, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunabilirsiniz.  Fakat önümüzde ki günlerde çalışma ortamınızda işbirlikleri artabileceği gibi kıskançlıklar ve huzursuzluklar da artış gösterebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile içinde ve kariyerinize tutarlı adımlar atabilir, uyumlu olarak çalışma ortamınızda arabuluculuk yapabilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçebilir ya da misafir ağırlayabilirsiniz. Romantik ilişkiler de daha kıskanç ve tutkulu olacağınız bir döneme girdiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün anlaşmalar, görüşmeler ve yolculuklar sizi bir hayli meşgul edebilir. Kuracağınız iletişimde nezaketi elden bırakmadan isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili gelişmelere de anlayışla yaklaşmalısınız. Fakat aile içi ilişkiler de kıskançlıklar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Mali konular gündeminizde önemli bir yer tutabilir, işbirliklerinden kazançlar elde edebilirsiniz. Alacağınız desteklerle uzun vadeli gayrimenkul yatırımlarına yönelebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde daha derin bağlar kurulabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade etmenize ve kişiliğinizi ortaya çıkarmanıza olanak sağlamakta. Bugün hem özel hem sosyal ilişkilerinizde uyum ve dengeleri kurmak size düşebilir. Ağzınızdan çıkan sözler sizi uzun süre bağlayabilir. Kazançlarınızın artmasıyla birlikte harcamalarınızda artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızı kurcalayan ilişkiler ve işbirlikleri bugün sizi bir hayli yorabilir.  Ekonomik konularla ilgili adımlarınızı gizli tutmanız gerekebilir, kulis yapmak kazançlarınızı olumlu etkileyebilir. Burcunuza geçen Venüs; önümüzde ki ay her türlü ilişki de kontrolü ele alabileceğinizi gösteriyor.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekip çalışmalarına odaklanacağınız bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlıklarda kontrol sizde olabilir, ortamın uyumunu ve dengesini kurabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler önümüzdeki günlerde huzurunuzu kaçırabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda görüşme ve toplantılara katılabilir, dengeleri korumak adına hamleler yapabilirsiniz. Hatta perde arkasında ki güçlerden destek alarak ön plana çıkabilirsiniz. Bu ay arkadaşlar arasında kıskançlıklar yaşansa bile hedeflerinize kararlılıkla ilerleyebileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili alacağınız yeni haberler olabilir. Ufkunuzu geliştirecek ve farkındalık katacak bilgiler eşliğinde kararlar alabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda diplomatik tavrınızı bozmadan harekete geçebilirsiniz. Kariyerinizde kıskançlıklar olsa da olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda; ortak olduğunuz işlere ve kazançlara odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Paylaştığınız gelirlerle ilgili adil dağılımı yapmak, uyum ve dengeyi sağlamak size düşebilir. Önümüzde ki günlerde inançlarınız doğrultusunda sosyal ilişkileriniz canlanabilir.