Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.03.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Düşünceleriniz arasında bağlantı kurmakta ve ne istediğinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Fakat yine de günlük uğraşlarınızı titizlikle yerine getirebilir; üstünde çalıştığınız işlerde verimli olabilirsiniz. İhmal ettiğiniz veya ertelediğiniz işlerle ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. İş ve sosyal yaşamınızdan güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

Gün boyunca aşk ve çocuklarla ilişkilerinizde kararsızlıklar yaşayabilir, duygularınızı ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Keyifleriniz ve kariyer hedefleriniz arasında kalarak seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan aldığınız güçlü destekle ideallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS - 21 HAZİRAN

Bugün düşünmeye zaman ayırmalı karar vermek için acele etmemeli, yeni anlaşma ve girişimlerde bulunmamalısınız. Sizi uğraştıran, detay gerektiren ve yoran işlerinizi bitirmeye odaklanabilir, aileye dair sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Finansal açıdan güçlü kişi ve kurumlardan alacağınız destekle hedeflerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

Düşüncelerinizi toplamakta ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yolculuk, eğitim ya da anlaşmalarla ilgili girişimlerinizde finansal açıdan sizi zorlayan gelişmelerin yaşanması seçim yapmanızı gerektirebilir. Endişe ve tedirginliğiniz gelecekle alakalı doğru kararı almanızı zorlaştırabilir. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerle bir süredir kesik olan iletişiminiz canlanabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Maddi konularla ilgili aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, gelirlerinizi verimli kullanmak için harekete geçebilirsiniz. Fakat attığınız adımlar bugün istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. İşbirliklerinde ve anlaşmalarda beklediğiniz geliri elde edememeniz pişmanlığa yol açabilir. Çalışma ortamınızda ki güçlü kişilerden alacağınız destek finansal açıdan rahatlamanızı sağlayabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

Burcunuzda gerçekleşen dolunay ardından aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, yaşamınıza dair girişimlerinize hız vermek isteyebilirsiniz. Fakat işlerin ağır aksak ve ertelenerek ilerlemesi gerginliğe neden olabilir. Gündelik yaşamın sorumlulukları ve istekleriniz arasında kalmanız hareketsizliğe yol açsa da sevdiklerinizin güçlü desteğiyle ortak adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL - 22 EKİM

Karmaşık düşünceler ve yönünüzü tam olarak belirleyememek huzursuzluk verebilir, işlerinizde sonuca ulaşmak hemen olmayabilir.Keyif aldığınız konularla ilgilenmek istemenize rağmen enerjinizin düşük olması, istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyebilir. Bugün yeni girişimler yerine ihmal ettiğiniz işleri tamamlamaya uğraşmakta fayda var.

AKREP  23 EKİM - 22KASIM

Gün boyunca planladığınız işleri    yerine getirmekte zorlanabilir, olayların hızla gelişmemesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aileniz arasında seçim yapmaya zorlandığınızı hissedebilir, hedeflerinizi tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevre, kardeş veya kuzenlerden alacağınız güçlü destek yaşamdan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

YAY 23 KASIM - 22 ARALIK

Bugün iş yaşantınızla alakalı kararlar almak için almak için uygun olmayabilir, değerlendirmelerinizi daha sonra yapmanızda fayda var. Fakat ihmal ettiğiniz ya da ertelediğiniz işleri tamamlamak ve sosyal ilişkilerinizi canlandırmak açısından uygun bir gün olabilir. Toplum içinde ki duruşunuz aykırı görüşlerinizi ifade etmenizi engelleyerek, seçim yapmanızı gerektirebilir.

OĞLAK  23 ARALIK - 20 OCAK

Gün boyunca planlı olmaya çalışsanız da; yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı ertelediğiniz işlerin gündeme gelmesi ile düzen karışıklığı yaşayabilirsiniz. Girişimde bulunmak yerine günü tamamlanması gerekenlere ayırabilir; pürüzleri giderebilirsiniz. Fakat hayata bakış açınızla, ekonomik kazançlar arasında kalmanız ilkelerinize aykırı seçim yapmanızı gerektirebilir.

KOVA  21 OCAK - 19 ŞUBAT

Ortak kaynakların kullanımında sizi endişeye düşürecek fikir ayrılıkları yaşanabilir. Karar almak ve girişimde bulunmadan önce detaylı değerlendirme yaparak krizi kontrol edebilirsiniz. İstek ve hedefleriniz doğrultusunda adımlar atarken finansal durumunuzu da göz önüne almalısınız. Yeteneklerinizi kullanabilmek için gizli desteklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT - 20 MART

Eşin veya ortağın endişeli tavrı karşısında kararlarınızda ikileme düşebilir; yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeleri akışına bırakmak gerekebilir. Günü eldeki işleri tamamlayarak geçirmek faydalı olabilir. Zaten olayları kontrol etmekte zorlandığınız bir süreçte olduğunuzdan düşüncelerinizi kendinize saklamanız daha iyi olabilir.