Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne canlı ve hareketli bir başlangıç yapabilir, ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzle uğraşabilir, kendinizi yenileyebilirsiniz. Görüşlerinizi cesaretle ifade edebilir, kişiliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde gelirlerinizi ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Merkür’ ün burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi daha iyi ifade edebilir, iletişim trafiğini istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Bugün gizli ilişkiler ve kulislerden fayda görebilir, finansal alanda cesur adımlar atabilirsiniz. İçinizde biriken coşkuyu; size ilham verecek sanatsal çalışmalara yöneltebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlar ve gruplar içinde oldukça yoğun geçecek bir gün sizi bekliyor. Sosyal faaliyetlere katılabilir, sergi, galeri gezebilir; açılışlara katılabilirsiniz. İşbirliği yaptığınız kişilerin sizi cesaretlendirmesiyle harekete geçebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir dönemdesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizle ilgili işbirlikleri yapabilir, çalışma hayatınızda cesur ve riskli adımlar atabilir, lider olacağınız projeler içinde yer alabilirsiniz. Bir ilişkiyi, anlaşmayı ya da ortaklığı açıklamanız gerekebilir. Önümüzde ki günlerde arkadaşlarınızla daha fazla diyalog içinde olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüşlerinizi cesaretle açıklayabilir; geleceğinizle ilgili riskli kararlar alabilirsiniz. Yabancılar, sanatsal eğitim ve size keyif verecek yolculuklar gündeminizde olabilir. Aşk hayatınızla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu ay; hem iş hem de sosyal hayatınızda yoğun bir görüşme temposu olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün vergi, kredi, borçlar gibi konularda uzlaşmaya varabilir, finansal işbirlikleri yapabilirsiniz. Ailenizin sizi desteklemesiyle yatırımlarla ilgili risk içeren adımlar atabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde görüş ve inançlarınızı daha fazla ifade edebilir, felsefi çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin hevesli hatta fazla cesur tavırları; ilişkinize dinamizm getirebilir; birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız proje ve anlaşmalar başarıyla sonuçlanabilir. Finansal konuların zihninizi meşgul edeceği bir dönemdesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yoğun çalışma temposunun olduğu ama işlerinizi keyifle yapacağınız bir gün sizi bekliyor. Çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde olabilir, gelirlerinizde artışa yol açacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde fikir alabileceğiniz, danışabileceğiniz kişiler hayatınıza girebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Keyifli, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Fiziksel enerjiniz de yüksek olduğundan cesaretle girişimlerde bulunabilir, sevdiklerinizle sizi mutlu edecek heyecan dolu saatler geçirebilirsiniz. Fakat önümüzde ki günlerde sağlığınıza ve günlük işlerinize daha fazla kafa yormanız gerekiyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilir veya yeni bir yere yerleşmek için arayışa girebilirsiniz. Aile fertlerini ve arkadaşlarınızı evinizde ağırlayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizin güçleneceği, keyif alacağınız hobileri araştıracağınız bir dönemdesiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün size heyecan verecek bir eğitimle ilgili bilgi alabilir, seminere katılabilir veya yolculuğa çıkabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularla olan ilişkileriniz uyumlu ve sevgi dolu olabilir. Aile fertleriyle iletişiminiz artabilir, yerleşime ve yatırıma dair konular daha fazla konuşulmaya başlanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Harcamalarınızda artış olabilir; ihtiyaç dışı sadece keyifleriniz ve sevdikleriniz için alış veriş yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hamleler kazançlarınıza da olumlu etki yapabilir. Önümüzde ki günlerde size fayda sağlayacak eğitimler gündeme gelebilir, kısa yolculuklar yapabilirsiniz.