Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini sabah erken saatlerden itibaren hissedebilirsiniz. Önümüzdeki zamanlarda finansal konularda, yatırımlarınız, kazanç ve harcamalarınızın yanı sıra manevi değerlerinize ilgili alanlarda yeniden değerlendirmelerde bulunacağınız koşullar oluşabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; gerek istekleriniz gerek ikili ilişkileriniz gerekse de bedeninize dair konularda değerlendirme ve yeniden yapılanma içine gireceğinize işaret etmekte. Ayrıca kendinizi güvende ve huzurlu hissedeceğiniz koşulları yaratmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeniay ile birlikte iç dünyanıza dönebilir, bilinçaltınızı sorgulayabilir; yaşamdan, ilişkinizden, işbirliklerinizden ne beklediğinizi belirleyebilirsiniz. Bu ay kendinizi maddi manevi alanda güvende hissetmeyebilirsiniz; gelişmeler kontrolünüz dışında ve belki kadersel ilerleyebilir. Sakin kalmaya çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün sonunda oluşacak Yeniay artık gelecek hedef ve amaçlarınızla ilgili yeni adımlar atacağınız zamanlar getirmekte. Uzunca bir süredir erteledikleriniz için artık harekete geçebilirsiniz. Ayrıca arkadaş ve sosyal çevrenizde ayıklamalar yapabilir; güveneceğiniz kişilerle birlikte olmayı tercih edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Yeniay; iş hayatınız, kariyeriniz, sosyal statünüzü etkileyecek yeni gelişmelere neden olacaktır. Ayrıca önümüzdeki günlerde finansal durumunuzla ilgili de değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Hem kendinize olan hem de çevrenizin size olan güvenini tazeleyeceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeniay; eğitim, yurtdışı, hukuk, medya ile ilgili işlerinizde etkili olacaktır. Geçmişe yönelik yapacağınız değerlendirmeler sonucunda ilerleyeceğiniz yönü belirleyebilirsiniz. Ayrıca yaşamınızda güvenli koşulları oluşturmak için adımlar atabilirsiniz. Sabit fikirli olmak engelleyici olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yeniay; maddi manevi paylaşımlarınızı ilgilendiren konuları ortaya çıkaracak gelişmeler getirebilir. Önümüzdeki günlerde güvenceniz adına atacağınız adımları sağlam atmaya gayret etmelisiniz. Geçmişte kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu kez temkinli olun.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay, ikili ilişkileriniz, ortaklık ve işbirliklerinizi yeniden ele almanıza ve değerlendirmede bulunmanıza olanak sağlamakta. Beklediğiniz huzuru, maddi manevi güvenli koşulları ne derece elde ettiğinizi sorgulayabilir; tamam mı devam mı diyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sağlığınızı, iş koşullarınızı ve sorumluluklarınızı gözden geçirmenize olanak sağlayacak bir Yeniay sizi beklemekte. Önümüzdeki günlerde yapacağınız değerlendirmeler ve kararlar sonucunda atacağınız adımlar ilerdeki yaşantınızda belirleyici olabilir. Güvenli koşulları oluşturmak için çabalarınız olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşka bakışınızı, çocuklarınızla iletişiminizi sorgulayacağınız ve yaşamdan nelerin size keyif verdiğinize dair değerlendirmelerde bulunacağınız bir Yeniay sizi beklemekte. Aradığınız huzuru, maddi manevi güvenli koşulları oluşturmakla ilgili girişimleriniz veya sonlandırmalarınız olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye ve kariyerinize dair bazı bitiş ve başlangıçlarda bulunacağınız güçlü etkiler altındasınız. Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Yeniay size bu fırsatları getirebilir. Size huzur ve güvence sağlamayan alanları belirleyebilir; iyileştirmek için çaba içine girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniay ile birlikte sabit fikirli olduğunuz düşüncelerinizi yeniden sorgulama imkanına sahip olabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde ise yolunda gitmeyen koşullarınızı yenileme şansını yakalayabilirsiniz. Ayrıca size kazanç getirecek anlaşmalar yapabilirsiniz.