Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün eve dair işlerinizi düzene koymak, ailenin ihtiyaçlarına odaklanmak veya ev tadilatı, dekorasyonu gibi yaşam alanlarınızın düzenlenmesiyle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu çevrenizdekilere aşırı şefkat göstermenize neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde var olan sorunları iyileştirmek ve daha rahat diyalog kurmak isteyebilirsiniz. İletişiminizde daha hassas ve duygusal olabilir, kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitim ve öğrenme sürecine girebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birikimlerinizi değerlendirmek, gelirlerinizi artırmanın yollarını aramak isteyebilirsiniz. Ekonomik şartlarınızı iyileştirmek için girişimlerde bulunabilir, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işbirlikleri geliştirebilirsiniz.  Aileniz veya eviniz için alış verişe çıkabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün fiziksel görünümünüzle ilgilenebilir, giysilerinizi yenilemek için alışverişe çıkabilir ya da kişisel bakımınızla uğraşabilirsiniz. Bedensel sağlığınızla daha fazla önem verebilir, kendinizi ifade ederken duygularınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Çevrenize karşı daha duyarlı olabilirsiniz.  

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden sıkıntı ve korkuları temizlemek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinizi dinlemek ya da ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardımcı olmak, hastanelerde ki yakınlarınızı ziyaret etmek iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Grup ve dernekler içinde sosyalleşmenin önemini kavrayabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirleri yeniden değerlendirerek, kazançlarınıza sahip çıkmak isteyebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve ideallerinize odaklanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilir, toplumsal statünüzü muhafaza etmek ya da iyileştirmek için girişimlerde bulanabilirsiniz. Sosyal ortamınızda daha hassas ve duyarlı olabilir, iş hayatınızda üstlerinizin sizi kolladığını görebilirsiniz. Duygularınızı hemen belli etmeniz herkesin dikkatini çekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ailevi ve milli değerlere daha fazla hassasiyetle yaklaşabilir, yeni kültürlere merak duyabilir, uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimler almak isteyebilir, görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Fikir alış verişinde bulunurken empati kurabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün uzun süredir kafanızı meşgul eden ve bir türlü sonuçlanmayan finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Borçlar ve kredilerle ilgili girişimlere kalkışabilir, nafaka, miras, vergi ve sigorta gibi işlerinizde kendinize çıkış yolları bulabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda hareket eden Ay; duygusal bağlarınızı sağlamlaştırmak için fırsatlar verebilir. Karşınızdakilerin duygu ve hassasiyetlerine daha duyarlı olabilir, onlarla empati kurabilirsiniz. Ortaklıklar, işbirlikleri ve ilişkiler açısından sizi destekleyecek kişilerle tanışabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaptığınız işle ilgili pozisyonunuz da düzenlemeler olabilir, uzun vadede gerçekleşecek projeler içine girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda bir süredir devam eden aksamalar, ertelemeler ve engeller önünüzden kalkarak planlarınızı gerçekleştirmenize olanak verebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzde ki günlerde hayattan daha fazla keyif alabilir, eğlenceye, alış verişe, hobilere, romantik ilişkilere ve çocuklara zaman ayırabilir, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda yer alabilir, yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.