Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygusal olarak dalgalanmalara açık olduğunuz bir gündesiniz. Sezgilerinizin çok güçlü olması hassasiyetinizi artırarak olaylara güdüsel tepkiler vermenize yol açabilir. Eve, aileye, yuvaya dair konularda gelişmeleri kontrol altında tutmak yerine akışına bırakmanız ve geri planda kalmanız daha doğru olabilir. Yalnız kalarak kafanızı temizlemek, bilinçaltınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe dair hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek, idealleriniz doğrultusunda yaşamak için adımlar atmak isteyebilirsiniz.Yapacağınız görüşmeler ve anlaşmalar kariyerinizle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir. Ayrıca bağlı olduğunuz grupla birlikte hareket ederek yardım çalışmalarına katılabilirsiniz. Fakat gün içinde aldığınız tüm kararlar da duygusal davranabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda ön planda olacağınız bir gün sizi beklemekte. Yapacağınız projelerde sanatsal yönünüzü kullanabileceğiniz ilhama sahipsiniz. Ekonomik kazançlarınızı artırmak için verdiğiniz çabanın hem olumlu hem de verimli sonuçlarını alabilirsiniz. Bugün olaylar sizin istediğiniz doğrultuda ilerleyeceğinden fazla zorlamamakta fayda var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün görüşlerinizi ve düşüncelerinizi akıcı bir dille ifade edebilir, inançlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya medyayı ilgilendiren işler vaktinizin çoğunu alabilir. Aklınızda veya hayalinizde olan projeleri gerçekleştirebileceğiniz destek ve fırsatları yakalayabilirsiniz.  Sezgilerinizin çok güçlü olmasından dolayı aldığınız kararlar isabetli olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda fedakârlık yapmaktan çekinmeyerek gözü kapalı davranabilirsiniz. Duygusal krizlere açık olmanıza rağmen olaylar siz müdahele etmeden lehinize dönebilir. Hassasiyetinizin ve duyarlılığınız yüksek lması başkalarıyla empati kurmanızı kolaylaştıracaktır. Sizi içten içe huzursuz eden ailevi konulara sezgiler çözümler üretebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkilerde, ortaklık veya işbirliklerinde sizi ikileme ve karmaşaya düşüren gelişmelere açıksınız. Duygu sömürülerine güdüsel olarak karşılık verebilir, bir anda kendinizi onların yerine koyabilirsiniz. Bağlı olduğunuz sosyal örgütler için yardım amaçlı çalışmalarda bulunabilir; ihtiyaçlara hassasiyetle yaklaşabilirsiniz. İş yaşantınızın geleceğini etkileyecek anlaşmalar söz konusu.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hem kendinizi hem de başkalarını iyileştirmek, ruhani çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı ve görevlerinizi adeta kendinizi adayarak yerine getirebilirsiniz. Şefkat duygularınızın ve duyarlılığınızın yüksek oluşunun yardım amaçlı işleri de beraberinde getirebilir. İş ve sosyal yaşamınızı destekleyecek ilişkiler içinde olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal olarak oldukça yoğun hisler içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye, çocuklarınıza karşı olan hassasiyetlerin artması kimin zaman sizin fedakârlığa varacak davranışlar göstermenize neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle yakınlaşarak kendinizi ifade etme olanağı bulabilir, aşk ilişkilerinde beklentilerinizin üstünde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evde, aile hayatında ve işte bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Ailenizin içinde bulunduğu koşulları finansal olarak desteklemek için fedakârlıklar yapabilir, duygusal ve maddipaylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yerleşim değişikliği, gayrimenkul alım satımı ile ilgili işlerinizde ortak hareket etmenizde fayda var. Sezgilerinizin güçlü olması lehinize olacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sezgilerinizi dinleyerek hareket etmeniz, üstünde çalıştığınız anlaşmaları ve sözleşmeleri kolaylıkla sonuçlandırmanızı sağlayabilir. Mantığınıza ve aklınıza güvenmenize rağmen iç sesinizin size yol göstereceğine inanıyorsunuz. Yakın çevre ile ilgili olaylar fedakârlık yapmanızı gerektirebilir. Paylaşımlarınızda şefkat ve duyarlılık ağır basabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeteneklerinizi sergilemekte hiç zorlanmayacak, başladığınız işlerin kolayca ilerlemesinin keyfini sürebileceksiniz. Kazançlarınızda artışa yol açacak girişimlerde bulunabilir, beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız destekle çalışmalarınızı sonuçlandırabilirsiniz. Ailenizin isteklerine daha duyarlı davranabilir; ihtiyaçlarını yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; bugün sizi ön plana çıkarıyor. Duyarlılığınızın ve hassasiyetlerinizin artması yaratıcı çalışmalarda sizi destekleyebilir. Aşk ilişkilerinde beklentilerinizin karşılanması yaşamdan aldığınız keyfin artmasına yol açabilir. Ayrıca çevrenize karşı fedakarca bir tutum içinde olmanız ilişkileriniz üzerinde olumlu etkiler getirebilir.