Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hayata bakış açınız doğrultusunda sorumluluklar alarak yaşayabilir,  günü sevdiklerinizle, çocuklarınızla ve size keyif veren konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz koşullar içinde, isteklerinizi hemen yerine getirmek için hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ailenizin finansal yükünü üstlenseniz de bütçenizi denkleştirebilir, ev ve yerleşimle ilgili adımlar atabilirsiniz. İçten içe sizi strese iten, bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere dalmak yerine günü yakınlarınızla geçirebilir, evde ağırlayacağınız dostlarla keyif bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün çıkacağınız seyahatler ya da yapacağınız ziyaretler ilişkilerinizi daha da yakınlaştırabilir. Yakınlarınızı memnun etmeye çalışırken sizde mutlu olabilir, onlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Sosyal medya da ve yakın çevrede size keyif veren sohbetler yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu bayram gününde ailenizi mutlu etmek adına biraz yorulmayı göze alabilir, sevdiklerinizle bir araya gelmek için harekete geçebilirsiniz. Her ne kadar ekonomik sorumluluklar sizin üstünüzde olsa da her zamankinden daha cömert davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; oldukça enerjik ve hareketli olacağınızın göstergesi. Sevdiklerinizle ve çocuklarınızla bir arada olmanın ve ilişkilerin getirdiği keyiflerin tadını çıkarabilirsiniz. Yurtdışından gelen misafirlerinizi ağırlayabilir ya da seyahatlere çıkabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünü sevdiklerinizi, ailenizi ve ebeveynlerinizi mutlu etmek için geçirebilir, arka planda kalarak bütün organizasyonu sırtlanabilirsiniz. Ev içinde misafir ağırlamak ya da hizmet etmek sizi fazla zorlamayacak aksine takdir edilmenin keyfini yaşayacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlarınızla ve bağlı olduğunuz gruplarla birlikte hoşça vakit geçirebilir; aynı hedef çevresinde toplanarak ortak hareket edebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim kurabilir, aldığınız haberlerden mutlu olabilir, yakın çevrenizle bir araya gelmenizi sağlayacak yolculuklar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bulunduğunuz sosyal ortamın liderliğini üstlenerek günün organizasyonunu yapabilir, hayatın içinde yetenek ve otoritenizle gündemde olabilirsiniz. Girdiğiniz topluluklar içinde kendinizi kanıtlayacağınız, göz önünde olacağınız ve destekler alacağınız bir gündesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamınıza dair sorumlulukları ve aldığınız kararları gerçekleştirme yolunda adımlar atabilir, sevdiklerinizin de desteğiyle istediğiniz yolda ilerleyebilirsiniz. Bugün size keyif veren ortamlarda bulunabilir, sizi hareketlendirecek ve dinamik olmanızı sağlayacak kişilerle tanışabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün her krizin çözümü için size başvurulabilir, arka planda tüm sorunları halletmek için destekler alabilirsiniz. Finansal konularla ilgili hem sorumluluğu hem de kararları tek başınıza alarak çevrenizdekilerin güvenini kazanabilirsiniz. Hastane ziyaretlerine gidebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eşinizle ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle tam bir uyum içinde hareket ederek günü keyifli geçirebilirsiniz. Karşınızdakini mutlu etmek için onun planlarını uygulasanız da sonuçta sizin de mutlu olacağınız ve özgüveninizin tazeleneceği ortamlarda bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünü gerek sosyal gerekse özel hayatınızdaki sorumluluklarla, yapılacak işlerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Bütün planlarınızı gerçekleştirebilmek için disiplinli bir şekilde organize olmanız gerekebilir. Akrabalarla bir arada olmaktan keyif alabilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz.