Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Parasal konuların gündeminizi fazlasıyla meşgul edeceği günler geçirebilirisiniz. Atacağınız adımların uzun vadeli olması için uğraşabilir; önünüze fırsatmış gibi gözüken tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Huzur, keyif ve konfor arayışınızın artacak olması abartılı isteklerde bulunmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz kişi ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde temkini elden bırakmamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerleyen Ay; huzur ve güven ihtiyacınızın bugünlerde öne çıkacağının habercisi niteliğini taşıyor. Gerek maddi gerekse de manevi alanda isteklerinizin yerine gelmesi için çaba içine girebilirsiniz. Ayrıca eşiniz veya ortak olduğunuz kişiyle paylaştıklarınızla alakalı olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizde baskı altında hissi uyandırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi içinize dönebilir; içten içe sorgulamalar yapabilirsiniz. Düşünceleriniz gerek parasal gerekse de gelecekteki güvencelerinizi huzur ve konforunuza ait temalar olabilir. Ayrıca geçmişte verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanacağınız süreçler de yaşayabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinde içinde olduğu alanlarda ise beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzdeki birkaç gün hedeflerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olabilirsiniz. Hem parasal alandaki hem de toplumdaki konumunuzu sağlamlaştırmak için çaba içine girebilirsiniz. Ancak bu isteğinizi tam anlamıyla uygulamaktan alıkoyan durumlar olabilir. Beklentilerinizi abartmaktan dolayı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı ve harcamalarınızı ise tekrar gözden geçirin.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda hem kendi güvencenizi hem de çevrenize kendi güvenirliliğiniz ispatlamakla alakalı deneyimlere açıksınız. İşin içinde parasal temalarında olduğu gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte verdiğiniz veya şimdi vereceğiniz söz ve taahhütlerle alakalı gerçekçi olmaya bakın zira abartılı hareket edeceğiniz bir koşul içindesiniz. Aileye dair ise bazı zorlanmalar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğinizi güven altında hissetmekte zorlanacağınız koşullar içindesiniz. Bu yüzden düzenlerinizi korumak ve var olduğu şekilde sürdürmek niyetindesiniz. Ancak bugünlerde bunu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Yurtdışı ve eğitime dair alanları etkileyecek kontrolünüz dışında gelişmeler ortaya çıkabilir. Otorite konumundaki kişilerle yaşanabilecekler huzur kaçırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konular ve duygusal paylaşımlar adına ufak çaplı krizlerin yaşayabilirsiniz. Arzu ettiğiniz veya tesis etmeye çalıştığınız bu güven ortamını bugünlerde sağlamız zor olabilir. Sosyal çevre içinde otorite konumundaki kişiler veya kurumlar size hedefiniz dışında yönlendirebilir. Size söylenen veya söz verilen vaadleri gerçekçi değerlendirmeye tabii tutmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile ikili ilişkiler, ortaklıkların gerek duygusal gerekse de parasal yönü bugünlerde ilgi alanınızda olabilir. Beklediğiniz güven ve sadakati elde etmek ve sürdürmekle alakalı deneyimler yaşayabilirsiniz. İş hayatında ise otorite konumundaki kişilerle yapacağınız görüşme ve anlaşmalarda temkinli olmalısınız zira size tutamayacakları sözleri verebilirler.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma hayatında sorumluluklarınızı bilmeniz gereken zamanlardan geçiyorsunuz. Rehavete düşmemeli, işlerinizi ertelememeye gayret etmelisiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi sağlam temeller üzerine kurmaya özen gösterebilir; karşılıklı güven tazeleyebilirsiniz. Ayrıca abartılı yeme içme veya size zararı olan alışkanlıklarımızdan dolayı sıhattinizin bozulma riski var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiğiniz kişiye, çocuğunuza veya keyiflerinize her zamankinden fazla zaman ayırabilir veya bütçenizden fazlasını harcayabilirsiniz. Ancak yine de bunlar sizi hoşnut kılacaktır. Ortak olduğunuz gelirler veya borç alacak hesabınızla alakalı geçmişten gelen bazı durumlarla ilgilenebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda bugünlerde güven ve sadakat temasını sorgulayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye veya yerleşime dair konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Huzurunuzu ve güven duygunuzu tatmin edecek şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızdan kaynaklı bazı durumlar veya size tutabileceğinden fazlasını verdiği vaadlerle karşılaşabilirsiniz. Parasal koşullardan dolayı karşı tarafa  bağlı kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünler eğitim, yolculuklar, anlaşma ve görüşmelerle yoğun geçebilir. Kendi fikir ve düşüncelerinizi kabul ettirmek için ısrarcı olabilirsiniz. Aynı zamanda tutabileceğinizden fazlasına söz verebilir veya taahhütler altına girebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle içinde parasal konuları da barındıran işlerle de uğraşabilirsiniz. Zaman zaman baskı hissedebilirsiniz