Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.10.2014)

KOÇ   21 Mart - 20 Ni­san

İç dünyanızda denge ve huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalacağınız zamanlarda iç dünyanızla yüzleşebilir; gelecekle ilgili hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan alacağınız destekle olayları akışına bırakabilirsiniz fakat içten içe öfkelenmeye devam edeceksiniz. Görüş farklılıkları sizi yıpratabilir.

BOĞA   21 NİSAN-21 MAYIS

Geleceğe dair hedef ve projelerinizle ilgili kararsızlık yaşayabilir; finansal alanda aldığınız risklerden dolayı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerden alacağınız destekle daha tutarlı olabilecek, sezgilerinize güvenerek girişimlerinize devam edebileceksiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İş ve sosyal hayatınızda işbirliği içinde olduğunuz kişilerden dolayı istikrarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerin risk alan ve öfkeli tavırları sizin de kararsızlık yaşamanıza yol açabilir. Fakat çalışma arkadaşlarınızın ya da akrabalarınızın desteğiyle; hayallerinize fazla kapılmadan gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

İnançlarınız ve görüşlerinizde fazla duygusal yaklaşımlarda bulunabilir, kararsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Çalışma ortamının getirdiği rekabet içeren durumlar öfkelenmenize neden olabilir. Akrabalarınızla aranızda gereksiz yaşanabilecek gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Sevdiklerinizin desteğiyle ve sezgilerinizle fikirleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün finansal konularda yaşanan belirsizlik kaygılanmanıza neden olabilir. Yaptığınız harcamalar ve aldığınız riskler gelir gider dengenizi muhafaza etmekte zorlanmanıza yol açabilir. Anlık gelişen öfke; duygusal krizleri de beraberinde getirebilir. Ailenizden alacağınız maddi manevi destekle ihtiyacınız olan kararlılığa kavuşabileceksiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Olayları ve gelişmeleri kontrol etmekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Karşınızdakilerin kararsızlığı sizin de yönünüzü belirleyememenize ve istikrarsızlık yaşamanıza neden olabilir. Aile içinde yaşanan karmaşa öfkelenmenize ve tartışmalara yol açabilir. Yakın çevrenizin desteğiyle girişimlerinizi yönlendirebilecek ve tekrar konsantreolabileceksiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün yaşanan koşturmanın sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodular öfkelenmenize yol açabilir, küçük sakarlıklar ya da aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Gündelik işlerinizde kararsızlık ve karmaşayla karşılaşsanız da ekonomik konularla ilgili girişimlerinizden başarı sağlayabilir, uzun vadeli yatırımlarınızdan verimli çıkabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Aşk hayatınızla ilgili fedakarlık yapmanızı gerektiren gelişmeler idealist bir yaklaşım sergilemenize neden olabilir. Çocuklarınız ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar bütçenizi denkleştirememenize ve planlarınızın bozulmasına yol açabilir. Küçük konuları büyütüp sevdiklerinizle gerilim yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Fakat gün sonunda kontrolü ele alıp, taleplerinizi kabul ettirebilirsiniz. .

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Günü ailenizle ve sevdiklerinizle geçirmek istemenize rağmen taleplerinizde ısrarcı hatta fanatikçe davranmanız gerilime yol açabilir. Yaptığınız fedakarlıklar gözünüze batmaya ve öfke biriktirmeye başlayabilirsiniz. Koşulların değişkenliği önünüzü görmenizi engellese bile günün ilerleyen saatlerinde sezgilerinizin de yardımıyla kararlı davranabileceksiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Bugün yolculuk ve ziyaret planlarınızı erteleyebilir, kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Dedikodular ve gizli bilgilerin açığa çıkması sinirlerinizin bozulmasına yol açabilir. Gereksiz konuşmalar içten içe öfkelenmenize neden olabilir. Kontrol dışı durumlardan dolayı duygusal gerilim hissedebilirsiniz. Grup ve arkadaş çevrenizdekilerin desteği ile hedeflerinize ilerleyebilir, sorumluluklar alabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Maddi konularda attığınız adımların sonuçları hayal kırıklığına neden olabilir. Gelirlerinizi kontrol edememenin ve harcamaları kısıtlayamamanın öfkesini yaşayabilirsiniz.  Hedefleriniz için yapacağınız girişimlerde daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gelişmeler lehinize olabilir ve kararlı davranmaya başlayabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugün duygularınızı dengelemekte zorlanabilir, toplum içinde öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz. Biraz sabırsız davranmanız ve kararsızlığınız işlerinizin ertelenmesine ve engellenmesine yol açabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteğiyle geleceğe daha kararlı bakabilirsiniz.