Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk saatlerinde eve, aileye ait konulardaki sorumluluklarınızı ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise keyiflerinize, sevdiklerinize ve çocuklarınıza yönelebilir; onlarla vakit geçirebilirsiniz. Bazı fedakarlık gerektiren durumların yanı sıra sizi baskılayan durumlar da söz konusu olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geçmişe dair konularda oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Ayrıca eve, aileye dair işler sizi sabah saatlerinde oyalayabilir. Ancak ilerleyen saatlerde daha ısrarcı ve istekleriniz için hareket edeceğiniz bir süreç var. Planlarınızda ortaya çıkan değişiklikler zaman zaman baskı ve zorlanmaya neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal alandaki işleriniz inişli çıkışlı ilerleyebilir ve istediğiniz çizgide gitmeyebilir. İşe, aileye, eve veya gayrimenkullere dair konularda sizi belirsizlikler içinde bırakan gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Ortak kazançlar ve duygusal paylaşımlarla ilgili sizi baskısı altına olan durumlar zorlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde kendinize dönük enerjiler altında olmanıza rağmen günün ikinci bölümünde parasal konulara yönelebilirsiniz. Eşinizden, ortağınızdan veya işbirliklerinden kaynaklı ve baskı unsuru olan şeyler uyum ve dengeleri sağlamanızı zorlaştırabilir. Zihnen dağılmamaya bakın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde işler kontrolünüz dışında ilerlese de öğle saatlerine doğru sizin insiyatifinize geçebilir. İstek ve arzularınızı ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak parasal anlamda sizi zorlayan ve belirsizlikler iten gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve sağlığınızla alakalı sizi etkileyen koşullar içindesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk saatlerinde grup çalışmaları, aileye ait eksik kalan işlerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendi içinize çekileceğiniz belki de özgüvensiz hissedeceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirisiniz. Çocuklardan, sevdiğiniz kişi ve spekülatif kazançlarla ilgili sizi uyuma ve işbirliğine zorlayan olaylar yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde işe dair konulardaki eksiklerinizi tamamlayabilir; sonrasında arkadaşlarınıza, grup çalışmalarına ve eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Ancak detaylı ve planlanması gereken uğraşlar sizi uğraştırabilir ve oyalayabilir. Evden, aileden veya sorumluluklardan kaynaklananlar sizi zorlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı, eğitim ve hukuksal alanlardaki işler saba saatlerinizi meşgul edebilir. Yapmış olduğunuz çalışmaları ancak öğle saatlerinde gün yüzüne çıkarabilirsiniz. İş ve kariyer anlamında ön planda olacağınız zamanlar var. Özel yaşantıda ise çocukla ve aşkla ilgili bir konu sizi belirsizlikler içinde bırakabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ortak kazançlar ve duygusal paylaşımlar sabah saatlerinde stres kaynağı olabilir. Ancak değişen dinamiklerle bu ruh halinden çıkabilir ve geleceğe daha umutla bakacağınız bir sürece girebilirsiniz. İş hayatınızda sizi fedakarlığa iten ve gücünüzü sonuna kadar kullanacağınız koşullar içindesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinden itibaren işbirlikleri ve ortaklıkların artık parasal yönü daha önem kazanabilir. Yönetimi ele almak isteyebilirsiniz. Anlaşma ve fikir alış verişlerinde bulanıklık ve netlik kazanmamış konular sizi oyalayabilir. Sezgileriniz ve mantığınız birbirine karşıt çalışabilir. Gücünüzü kontrollü göstermeye çalışın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Endişeyle veya sorumluluklarla geçen günlerin ardından artık ikili ilişkiler ve ortaklıkların öne çıkacağı zamanlar var. Karşınızdaki kişilerle paylaşacaklarınız artabilir. Ancak parasal alanda dikkatli olmalısınız zira yanılacağınız koşullar var. Kontrolünüz dışında durumların baskısı işbirlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Keyifli günleri geride bırakıyor sorumluluklarınıza yöneliyorsunuz. Liderliği ve yönetimi ele almanız gereken koşullar içindesiniz. Öğleden sonraki süreçte ortak kazançlarınız ve paylaşımlarınızla ilgili gruplardan gelecek baskılarla uğraşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle ilişki ve işbirliklerinizde sorunlar oluşabilir.