Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.11.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay duygular ile düşünceler arasında gel gite neden olabilir. Bazı şeylerin idrakinde olabilir; geleceğiniz adına yeni bir karar sürecinde olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya veya hukuki konulardaki işlerinizle alakalı beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ortak gelirler, prim, miras gibi finansal konularda bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugünkü Dolunay ile açığa çıkabilir. Ancak koşulların değişkenlik içermesi tam anlamıyla net bir sonuç getirmeyebilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sizi yaralayan durumlarla ilgili bir karar süreciniz olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Özel ilişkinizde gerek işbirlikleriniz adına yeni bir sayfa açmanıza olanak sağlayacak durumları getirebilir. Karşınızdaki kişilerden gelecek öneri ve fırsatları ne şekilde değerlendireceğinizin kararına varabilirsiniz. Dış görünüşünüzü ve sağlığınızı ilgilendiren alanda sizi zihnen yoran şeylere son noktayı koyabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünkü Dolunay ise bu ikilemleri daha belirgin hale getirebilir. Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili sizi hem zihnen hem duygusal olarak etkileyen konularla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Olayların pek de kontrolünüzde ilerlemeyecek olması netleşemem getirebilir. Size yardımcı olacak kişilerden destek alacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinizle ilgili başlatmış olduğunuz girişimlerinizin henüz net olmasa da sonuçlarını, geri bildirimlerini Dolunay ile birlikte alabilirsiniz. Yakınlarınızdan beklediğiniz desteklerle ilgili artık bir görüşünüz oluşabilir. Ayrıca aşkta arkadaşlık ile sevgililik arasında kalacağınız durumlar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünkü Dolunay; ev, aile, iş ve kariyer hayatınızda yeni durumlar getirebilir. Bir süre önce aldığınız teklifleri değerlendirip bir karar aşamasına gelebilirsiniz. İçinde yurtdışı, eğitim, medya ve ticareti de barındıran konulardaki görev ve uğraşlarınızı artık tamamlayabilir; yeni bir evreye atlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay, bu konularda size yeni bakış açısı ve idrak getirebilir. Ayrıca özel hayatınızda, yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili ikilemde kaldığınız veya ihmal ettiğiniz şeylerin üzerine eğilebilir; çözüm amaçlı hareket edebilirsiniz.  Gerilim ve kararsızlar yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünkü Dolunay finansal konularınıza dikkatinizi çekmekte. Kendi değerinizi size hissettirecek gelişmelerle karşılaşabilir; yeteneklerinizi kazanca çevirmenin yollarının arayışında olabilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz kazançlar, ortak gelirleriniz, prim gibi alacaklarınızla ilgili de bazı gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dolunay; ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı ve işbirliklerinizi yeniden değerlendirme olanağı getirebilir. Değişken koşullar, bilgi eksikliği beklentilerinizi bulmakta zorlayabilir; bazı ikilemler yaşayabilirsiniz. Geçmişte olmuş bazı şeylerin üzerini kapatmak için de duygusal olarak uğraşı verebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunay hem çalışma hayatınız hem de günlük düzenlerinizi ilgilendiren alanda sizi etkileyebilir. İş anlaşmaları, bir süredir yapmakta olduğunuz görüşmeler veya projelerle ilgili artık bir sona gelebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya ait konularda edineceğiniz bilgiler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunay, aşk, sevgi, arkadaşlık ve çocuklarınızı içine alan konulara ışık tutacak ve sizden bu konularla ilgili değerlendirmelerde bulunmanızı talep edecektir. Dost olduğunuz biri ile ilişkiniz aşka dönüşebilir veya beraberliğinizde fikir ayrılıklarının getirdiği duygusal çatışmalar olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünkü Dolunay; ev, gayrimenkul veya ailenizi ilgilendiren konularda sizi etkileyebilir. Bir süredir üzerinde durduğunuz bu konularla ilgili kararlar söz konusu olabilir.  Ayrıca iş hayatınızı da içine alan gelişmeler gelecek yönünde yeni adımlara neden olabilir.