Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (06.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Üzerinize düşen görevleri yerine getirmek bugün sizin için daha kolay olabilir. Sabah erken saatlerden itibaren planlı ve programlı davranabileceğiniz olumlu koşullar içinde hareket edebilirsiniz. Eğitim, hukuk, medya, yolculuklar veya yabancılarla ilgili uğraşlarınız pozitif ilerleyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaratıcılığınızı ve becerinizi bugün size yararlı olacak şekilde kullanabilir; kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. İlişkilerinizi iyi düzenleyebilir; işbirliğinde olarak isteklerinizin yerine gelmesini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili gelişmelerden ise hoşnut olabilir; onların başarına tanık olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ailevi konulardaki sorunlarınızı aşabilecek dirayate sahipsiniz. Ancak beklentilerinizi yüksek tutmamalı ancak işlerinizin olumlu ilerleyeceğini bilmelisiniz. Gayrimenkulden kazanç sağlayabilir; alım satımda bulunabilirsiniz. Çalışma hayatınızda başlattığınız işlerin artık verimini alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre ve kardeşlerle aranızda geçen dialoglar sizi daha olumlu ve mantıklı düşünmeye ve değerlendirmeler yapmaya yöneltebilir. Üzerinize aldığınız iş ve görevlerde ise titiz ve detayları dikkate alarak çalışabilir; verim almaya yönelik hareket edebilirsiniz. Anlaşma ve sözleşme imzalamak için uygun zamandasınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kazançlarınız sizi memnun edecek nitelikte olabilir. Yeni anlaşmalar yapabilir; geleceğe yönelik planlarınızı gerçekleştirmenize zemin sağlayacak şekilde hareket edebilirsiniz. Diğer bir yandan da harcamalarınızı da arttıracak bazı alış verişlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün bir önceki güne göre daha olumlu geçebilir. Eğitim, medya, hukuk veya yurtdışına dair işleriniz daha akıcı ve sizi memnun eder nitelikte ilerleyebilir. Düşünce ve fikirlerinizi detaylı ve sizin lehinize olacak gibi ifade edebilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ilişkiler adına pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Parasal konulardan kaynaklı durumlar aklınızı halen kurcalamakta. Detayları göz önünde bulundurarak değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ancak vesvese yapmamaya ve olayları büyütmemeye bakın zira iç huzursuzluğunuz artabilir. Perde arkasında kalan durumlar ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Dikkat.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hedeflerinize daha yakın ve gruplar içinde aranan kişi konumundasınız. Gerek bilginiz gerekse de kontrollü ve mesafeli duruşunuzla dikkatleri üzerinize çekebilir; başarıya yaklaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde olumlu ve hoş gelişmelere de açıksınız. Aşka hayatınızda yenilik olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınız bugün hoş gelişmeler açık. Yurtdışı işler, eğitim, medya ve hukuk alanındaki çalışmalarınızdan beklediğiniz verimi ve karşılığı alabilirsiniz. Ayrıca size ufuk açacak kişilerle tanışabilir; yolculuklara çıkabilirsiniz. Ayrıca ailevi konularda ise güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayata bakışınızı pozitif kılacak gelişmeler içindesiniz. Bugün geçmişi, yaşadıklarınızı gözden geçirdikten sonra kendinize yeni bir yön çizme aşamasında olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işlerinizde de olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Kariyerinize fayda sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal alandaki uğraşlarınız halen devam etmekte. Ortak kazançlardan yana şansınız açık. Düne göre konumunuz ve koşullarınız daha pozitif olabilir. Yaşamakta olduğunuz stresten bir nebze olsun sıyrılmanıza olanak sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün beraberliklerinizde beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz ancak yine de geçekleri göz ardı etmeden ilerlemeye çalışın. Ufkunuzu açan, size yeni hayat görüşü getiren kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca yabancılarla gerek sosyal gerekse de yakın ilişkiler kurabileceğiniz koşullar içindesiniz.