Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 07.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi oldukça hareketli ancak biraz fevri kılıyor. Kendi istekleriniz doğrultusunda davranabilir; ani tepkiler verebilirsiniz. Gerek ilişkilerinizde gerek iş hayatınızda sizi baskısı altına alan ve kışkırtan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sakin kalmaya ve güdüsel davranmamaya çalışın. Akşam saatlerinde ailenizden beklentileriniz yükselebilir; talepleriniz artabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sizi içten içe huzursuz eden ve bilinçaltınızı kurcalayan durumlarla karşı karşıyasınız. Ruh halinizi etkileyen gelişmelerle baş ederken bazı farkındalıklar da yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya hukuki konularda baskı yapan kişilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Tüm bunların üstesinden gelirken gerek bedensel gerek zihinsel olarak etkilenebilirsiniz. Sağlığınıza önem vermelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedefinize odaklığınız şu günlerde ilerlemek için ani hamleler içindesiniz.  Ortak olduğunuz gelirlerden gelecek kazançlarla ilgili bazı streslerin olması bugün gerilim yaratabilir. Alacak borç hesabınızı iyi yapmalısınız. Ayrıca arkadaşlarınızla aranızdaki dialoglarda dikkatli olmalısınız ani çıkışlarınız ilişkilerinizi bozabilir. Sevdikleriniz veya çocuklarınızla tartışmalar söz konusu.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınız adına mücadeleli bir gün olabilir. Tek başına hareket etmekte ve karar almakta ısrarcı olmanız ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Eşten, ortaktan baskı ve bazı kısıtlamalar görebilirsiniz. Aile içinde yaşanabilecek tartışmaların huzurunuzu bozmaması için fedakar, koruyucu ve diplomatik davranmanız gerekebilir. Bugüne kadar elde ettiğiniz maddi manevi birikimleri gözler önüne çıkarabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güvenli bir gelecek hazırlamak adına bazı girişimlerde bulunmak istiyorsunuz. Ancak fazla düşünülmeden ve aniden başlatacağınız projeler destek görmeyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerilime de neden olabilir. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilişkilerinizde, yapacağınız görüşme ve anlaşmalarda sağduyulu davranmalı; gereksiz öfke patlamalarından uzak durmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kredi, borçlar, ortak olduğunuz gelirlerle ilgili riskli durumlar söz konusu. Hemen harekete geçmeden önce durum değerlendirmesi yapmanızda fayda var. Kazançlarınızla harcamalarınız arasındaki dengeyi iyi kurmaya çalışmalısınız. Keyifleriniz, çocuklarınız için yapılacak ödemeler içten içe baskı hissettirebilir. Duygusal paylaşımlarda sizi yoran koşullar olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; sizi ilişkiler ve ortaklıklar adına zorlayabilir. Beklenmedik gelişmeler karşısında ani ve fevri tepkiler verebilirsiniz. Ev, aile veya geçmişte yaşanmış bir sorunun tekrar gündeme gelmesi otorite figürleriyle aranızda güç savaşlarına neden olabilir. İş hayatınızdan beklentilerinizi yüksek tutmak yerine elde olanlarla yetinmek ve korumak bugünlerde lehinize olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün iş ortamında rekabet etmenizi gerektiren koşullar olabilir. Ani, beklenmedik veya kontrolünüz dışındaki gelişmeler sizi fevri davranmaya itebilir. Söylemleriniz sert ve yaralayıcı olabilir. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili durumlar üzerinizde baskı yaratırken sorunlara çözüm üretmek size düşebilir. Yurtdışı, eğitim ve hukukla ilgili işlerden beklentilerinizi makul çerçevede tutmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün çocuklarınız, sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı tartışmalar olabilir. Uyumlu davranmak istemenize rağmen başaramayabilirsiniz. Aranızda geçen dialoglar size farkındalık kazandırarak gelecekteki yönünüzü belirlemenize olanak sağlayabilir. Finansal konularda baskı altında olmanız ortak olduğunuz bazı gelirlerden feragat etmenizi gerektirebilir. Bağlı olduğunuz gruplar içinde fevri olmamaya bakın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evde, aile içinde ani ve beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Liderliği ele almak zorunda kaldığınız şu günlerde sizi yoran konularla uğraşmanız ve herkese eşit davranmanız gerekebilir. Baskıcı olmamaya bakın. Özel ilişkilerden veya iş hayatındaki işbirliklerinden yana beklentilerinizi yüksek tutmak yerine sağlam adımlar atmaya gayret etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Fikirlerinizle gündemdesiniz. Yaratıcılığınızı ve ikna kabiliyetinizi kullanarak sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız anlaşmalar, ani planladığınız seyahatlerle ilgili bazı pürüzleri aşmanız gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan beklediğiniz yardım ve desteklerde gecikmeler olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili içten içe sizi baskı altına alan durumlarla mücadele söz konusu.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün parasal durumunuzu dikkatle takip etmelisiniz. Risk taşıyan koşulların olması iki kere düşünmenizi gerektirebilir. Ani kararlar almamalı, varsa ortaklarınızla işbirliği ve fikir alış verişi içinde olmalısınız. Ekip çalışmaları, grup faaliyetleri üzerinizde baskı hissetmenize neden olabilir. Çocuklarınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz için gereğinden fazla harcamalar gündeme gelebilir.