Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.01.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne hızlı ve enerjik bir başlangıç yapacak olmanıza rağmen hedeflediklerinizi istediğiniz doğrultuda gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Aksilikler, ertelenmeler veya beklenmedik durumlar plan ve programlarınızı bozabilir. Yakın beraberliklerde kendinizi ve isteklerinizi ortaya koyacak şekilde davranabilir; hatta fazla girişken ve motivasyonunuz yüksek hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün yaşayacağınız olaylara pek müdahil olamayabilirsiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen durumlara karşı tetikte olmanızda fayda var. Ancak yakın ilişkiler, çocuklarınızın geleceğini ilgilendiren konularda uzun vadeli ve sağlam olabilecek kararlar almanız söz konusu. Harekete geçmek ve yeni başlangıçlar yapmak için bir ertesi günü bekleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlarınızla, bağlı olduğunuz gruplarla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak başlattığınız girişimler istediğiniz akıcılıkta ilerleyemeyebilir. Aranızda yaşanabilecek ufak tefek fikir ayrılıkları ilişkilerde hararetli bir ortam yaratabilir. Bu arada sağlığınızla ilgili bir süredir şikayet ettiğiniz rahatsızlığınızda azalma olabilir. Sizi içten içe düşündüren işinizle alakalı bir konuyu da çözüme ulaştırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda başlatmış olduğunuz işlerle ilgili bir düzen kurma çabası içinde olabilirsiniz. Eksik bıraktığınız yanlarını tamamlayabilir; bitirme aşamasına getirebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya yakın çevrenizin de dahil olduğu işlerde yaptığınız araştırma, incelemeleri bir sonuca vardırabilirsiniz. Anlaşma ve uzlaşma süreciniz yarından sonra daha rahat ilerleyecektir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı işler, yabancılar, akademik çalışma veya yolculukları içine alan konularla olan meşguliyetleriniz bugün de devam etmekte. İstekli davranıyor ve hemen sonuca ulaşma hevesiyle hareket ediyorsunuz. Ancak sizi yolunuzdan alıkoyan durumlar ve koşullar oluşabilir. İşin finansal yönünü halletmeden ikinci bir etaba geçemeyebilirsiniz. Var olan pürüzleri giderecek  çözümleri yaratabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir süredir sizi zorlayan maddi manevi sorunları aşamanıza az kaldı. Bugün tam anlamıyla bir çözüme kavuşturan koşullara sahip olmasanız da yarından sonra yeni adımlar atabilirsiniz. Çalışkanlığınız, yaptığınız işteki uzmanlığınız otorite konumundaki kişilerden takdir görebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili olaylar sizi de etkilerken idareyi sizin ele almanız gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İlişkiler, ortaklıklar halen sizi uğraştıran konunuz olmaya devam ediyor. Bugün bir önceki göre nazaran hareketlilik azalmış olabilir. Sorunları yeniden değerlendirebilir; pürüzleri gidermeye çalışabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalar, danışmanlık hizmetleri gibi durumlar da uğraşılarınız arasında yer alabilir. Yaşantınızda kuracağınız yeni düzen için fikir, öneri veya maddi destek alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma hayatınızda idareyi ve yönetimi elde tuttuğunuz alanlarda uğraşı içindesiniz. Tek başınıza hareket etmek yerine size yardımcı olan kişilerle ilişkilerinizde yapıcı davranmak işlerinizi yürütmek için gerekli olabilir. Üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili yapmış olduğunuz hazırlıkları artık uygulamaya geçmek için uygun koşullara ve cesarete sahipsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kontrolünüz dışında gelişen durumlar, beklenmedik aksaklıklar ve ertelemeler sizin her zamankinden daha çok çalışmanıza neden olabilir. Ancak bir şeyleri rayına koymak için gereken bilgiye ve donanıma sahipsiniz. Ayrıca sizi sevenlerden alacağınız ve sizi yüreklendirecek destekleriniz var. Yaratıcı yönünüz ve şansınız sayesinde sorunlarınızı aşamanız olası.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ev, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili sizi bir yandan yoran bir yandan da yenileyen koşullar var. Bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz bu süreçte düzeninizi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ailevi konularda ise çatışmalı ortamlara da açıksınız.  İş hayatında ise yurtdışı, eğitim ve yolculularla ilgili sizi hedefinize götürecek sağlam adımları atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hızlı düşünüp hızlı karar alamaya yatkınsınız. Eğitim, seminer veya anlaşmaları içine alan konularda bugün yine değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ancak son kararı almak için uygun koşullar henüz oluşmadığı için ertesi günü beklemenizde yarar var. Finansal alanda yapacağınız araştırma ve incelemelerle hedefiniz ve aklınızdaki projenin alt yapısını hazırlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kazançlar, alacak ve borçlarla ilgili mali konular halen gündeminizde. Bir gün önve aldığınız kararları uygulama aşamasına geçirmek istemenize rağmen işler pek de istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Aksamalar, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden alacağınız destek, öneri ve işbirliği sayesinde çözümler yaratabilir; uzun vadede size faydası olacak şekilde şekillendirebilirsiniz.