Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne iyimser enerjilerle başlıyorsunuz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Koşullar akıcı ilerlemesine rağmen sabah saatlerinde bazı engellerle de baş etmeniz gerekebilir. Hedeflerinize ulaşabilmek için yeni fikir ve çözümler üretebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ortak gelirler, vergi, prim gibi kazançlarla ilgili uğraşların öne çıkacağı zamanlardasınız. Bir yandan iyimser ve umutlu hissetmenize karşın bazı krizli durumlara da açıksınız. Günün ilk bölümünde bu alandaki gelişmelerde engelleri günün sonrasında aşabilecek çözümlere ulaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerleyen Ay; günün ilk saatlerinde işbirlikleri ve ortaklıklarda kısıtlanacağınız koşullara işaret etmekte. İlerleyen zamanlarda koşullarınızı daha akıcı kılabileceğiniz bir süreç olabilir. Ekip çalışmalarında göstereceğiniz faaliyet ortak kazançlarınızda beklenmedik etkiler yaratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Görev ve sorumluluklarınıza odaklanmaya devam etmektesiniz. Yurtdışı, eğitim ve anlaşmaları içine alan konularda sabah saatlerinde sizi yoran ancak sonuç almaya yönelik girişimler yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan güçlü kişiler iş ve sosyal hayatınıza yenilenmeler getirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşadıklarınızdan dolayı her zamanki keyfi bulmakta zorlanmaktasınız. Sabah sevdiğiniz kişi, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Ancak  gelişmelerle bunları toparlayabilirsiniz. İşe dair alanda ise güçlü kişilerle kuracağınız iletişim sayesinde yeni fikirler üretebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde eve, aileye, gayrimenkule dair konu sizi uğraştırabilir. Kısıtlandığınızı düşünebilir; engelleri aşmak için çaba içine girebilirsiniz. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişiden kaynaklı durumlar gerek kazançlarınız gerekse de duygusal paylaşımlarınızda ani gelişmelere neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, anlaşmalar ve yolculuklara dair işlerin yanı sıra kardeşlerle ilgili durumlar da gündeminizde önemli yer tutabilir. Günün ilk saatlerinde sizi kısıtlayan durumlara rağmen sonrası daha akıcı ilerleyebilir. Karşınızdaki kişilerden gelecek teklif ve öneriler ise size yeni açılımlar getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bir süredir içinde bulunduğunuz koşulları değerlendirmeye tabi tutmanız harcamalarınızla ilgili bir bütçe yapma zorunluluğu ortaya çıkarabilir. İş hayatında veya kardeşlere dair olan sorumluluklar arklı kararlar almaya itebilir. Fikir ve düşüncelerinizi gerçekleştirmek için alternatif çözümler bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde istek ve arzularınızı gerçekleştirmenize engel teşkil eden durumlarla karşılaşabilir; bunları aşmak için harekete geçebilirsiniz.. Çocuklarınızdan veya sevdiğiniz kişiden kaynaklı beklenmedik durumlar harcama yapmanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evden, aileden kaynaklı aniden gelişen olaylar kontrolü ele almanızı gerektirebilir. Otoritenizi ortaya koymaktan çekinmeyebilir ayrıca yeni çözümler üretmek için çabalayabilirsiniz. Sizi içten içe huzursuz eden düşünceleriniz günün ilerleyen saatlerinde yerini iyimserliğe bırakabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize odaklanmak istediğiniz bir gün sizi beklemekte. Sabah saatlerinde grup ve ekip çalışmalarındaki sorumluluklarınızdan dolayı zaman zaman kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Bilinçaltınızda yük olan durum ve düşünceleri ise alternatif çözümler üreterek bertaraf edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatta sorumluluklarınız artmakta. Sabah saatlerinde sizi daha gerçekçi davranmaya ve düşünmeye iten koşullar olabilir. Kimi zaman kısıtlandığınızı düşünseniz da ilerleyen saatlerde bunu aşabilirsiniz. Gruplar ve ekip çalışmalarından gelecekler kazançlarınız üzerinde etkili olabilir.