Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay; önümüzdeki birkaç gün yaşantınızda ilişkilerin ve uyumun önem kazanacağını gösteriyor. Üzerinizde hissettiğiniz coşku ve hareketliliği sizinle bağlantı içinde olanlara yansıtabilirsiniz. Günü sakin ilerleyen enerjiler eşliğinde geçirmenize rağmen akşam saatlerinde gerilime açık olabilirsiniz. Çatışmacı ve agresif davranmamaya dikkat edin.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş yaşantınızda uyum ve dengeleri düzgün kurmanız; çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Ayrıca günlük rutinlerinizin dışına çıkabilir; sorumluluklarınızın peşinde olabileceğiniz gibi bedensel sağlığınız ve güzelliğinize dair işlerle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi gerilime iten ve huzurunuzun kaçmasına neden olabilecek durumlara dikkat etmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye veya hobilerinize daha fazla vakit ayırabileceğiniz süreçlerdesiniz. Zamanı onlarla geçirmek; ilişkilerinizi ve bağlarınızı güçlendirmeyi isteyebilirsiniz. Ancak gün içinde sakin olan koşullar akşama doğru aniden değişebilir. Gerilime ve çatışmaya açık durumlar oluşabilir. Ayrıca gayrimenkule ve aileden gelen kaynaklara dair gelişmeler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, aileye ve yerleşime dair bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Uyumlu ve dengeli davranmak; işbirliği içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde bunu taviz ve tolerans göstererek bir şekilde başarabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde sizi baskılayan durumlar veya beklenmedik gelişmeler farklı davranmaya itebilir. İlişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün eğitim, seminer, seyahat, görüşme ve anlaşmalar adına verimli geçebilir. Başkalarıyla kuracağınız iletişim sayesinde fikirlerinizi iyi aktarabileceğiniz gibi sizin de onlardan öğrenecekleriniz olabilir. Gün içinde rahat akan dialoglarınız akşam saatlerinde gerilimli seyredebilir. Ayrıca yalın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde de dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda işbirliklerinden yararlanmaya açısınız. Gün içinde yapacağınız görüşme ve anlaşmalardan yeteneklerinizi kullanarak gelir elde etme şansınız var. Ayrıca ortaklaşa gireceğiniz işlerle ilgili yeni haberler alabilir; ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde beklenmedik gelişmeler hesabınızı ve bütçenizi iyi yapmanız gerektiğine işaret edebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzdaki Ay; ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin önemine işaret etmekte. Bugünlerde içsel uyumu yakalamak, uyum ve dengeleri sağlamak yine önemli olacaktır. Sabah saatlerinde sakin ve yumuşak ilerleyen olaylar ilerleyen zamanda hareketlenebilir. Karşınızdaki kişilerin sizi rekabete ve çatışmaya iten davranışlarıyla yüz yüze gelebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yoğun ve hareketli geçen birkaç günün ardından iç dünyanıza çekilmek ve günü dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkiler, işbirliklerine ait konularda zihninizi kurcalayan durumları aynı zamanda içten içe size gerginlik yaratabilir. Akşam saatlerinde değişen enerjiler güç toplamanıza yardımcı olabileceği gibi agresif davranmanıza da yol açabilir. Dikkat.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün arkadaş çevrenizde, sosyal ortamlarda hareketli ve faal olabilirsiniz. İşbirlikçi ve uyumlu hal ve tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Ortak bir hedef ve amaç etrafında birlik içinde yol alabilirsiniz. Ancak akşam saatlerine doğru beklenmedik şekilde gelişen olayların ortaya çıkabilir. Gerilime ve tartışmaya meyledebilir; ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda işbirliklerinin ve uyumun önemli olacağı birkaç gün geçirmektesiniz. Yapacağınız görüşme ve anlaşmalar kariyerinizin geleceğini belirleyebilir. Ayrıca hem özel hem de toplumsal ilişkiler hem de ailevi konularda yaşanacaklar hayatınızda yenilenmeler getirebilir. Ancak akşam saatlerinde aniden ortaya çıkan durumlar sizi baskıcı ve tepkili kılabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim, medya ve yolculuklarla ilgili işler vaktinizin çoğunu alabilir. Uyumlu ve dengeleri önemseyerek hareket edecek olmanız işbirlikleriniz ve geleceğiniz açısından önemli arz edebilir. Kuracağınız iletişim sayesinde bilgi alış verişinde bulunabilir; ufkunuzu genişletebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise değişen enerjilerle birlikte sizi strese ve gerginliğe iten durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası, alacak ve borçlarla ilgili finansal konular gün boyunca gündeminizde önemli bir yer tutabilir. İşbirliğine ve uyuma yakın durmanız size kazandıracak olmanın yanı sıra bazı streslerde getirecektir. Duygusal paylaşımlarda ise dengeleri iyi tutmanız gerekmekte zira akşam saatlerinde beklenmedik gelişmeler işlerin karışmasına neden olabilir.