Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Hedeflerinize vardığınızı hissedebilir; istek ve arzularınızın yanı sıra sosyal konularla da ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde iseolaylara aşırı hassas tepkiler verebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, iş ve sosyal hayatınızda ki işbirliklerinden kazanç sağlayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde ruh haliniz değişebilir, finansal konularla ilgili ani sıkıntılar hedeflerinize varmanızı engelleyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan destek alabilir, yabancılarla ilişkilerinizde veya yurtdışı, yüksek eğitim gibi konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Fakat sonrasında sizi telaşa düşürecek veya zihnen dağılmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde finansal konulardaki işlerinizle ilgilenebilir, işbirliklerinden destek alarak sizin için kârlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde hassasiyetiniz ve duygusallığınız artabilir, çalışma arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek alabilir, onların sizi sevdiğini hissedebilirsiniz. Gün boyunca işbirlikleri içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, öfke krizlerine yol açacak hassasiyetler içinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda size keyif veren gelişmeler yaşanabilir, bir ekiple uyum içinde çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Yakın akrabalarınızdan destek görebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise kontrol sizden çıkabilir, ilişkilerde çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne aşk ilişkilerinde size mutluluk verecek gelişmeler yaşayarak başlayabilir, yaşamınızdan hoşnut olabilir, keyif alabilirsiniz.  Günün ikinci bölümünde değişen koşullar bulanıklık, ikilem ve kararsızlıklara neden olabilir. Aldığınız haberler duygusal iniş çıkışlara neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde ailenizle birlikte olmaktan mutluluk duyabilir, onları ziyaret edebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek için alış verişe çıkabilirsiniz. Fakat akşama doğru koşullar değişebilir, kendinizi ekonomik olarak yeterli hissetmediğinizden öfkelenebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne beklediğiniz ya da sizi mutlu edecek haberler alarak başlayabilirsiniz. Kardeş ya da kuzen, komşu gibi yakın çevre ilişkilerinden keyif alabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Aileye ve eve daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir, ani gelişmeler duygusal olarak hassaslaşmanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sizi ekonomik açıdan rahatlatacak gelişmeler yaşanabilir, işbirliklerinin desteğiyle kazançlarınızda iyileşmeler olabilir ya da kârlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise zihinsel bir karmaşa yaşayabilir, beklenmedik gelişmelerden dolayı engellemelerle karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün birkaç gündür istek ve hedefleriniz için yaptığınız girişimlerin olumlu sonuçlarını alabilir, ilişkilerden mutluluk duyabilir, fiziksel görünümüz de hoşa giden değişiklikler yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ekonomik açıdan sizi zorlayacak gelişmeler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gizli ilişkilerden ve kulislerden destek alabilir, haberiniz olmadan birilerinin sizin yardımınıza geldiğini görebilir ya da siz birilerine yardım etmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi biraz da öfkeyle ifade etme isteği duyabileceksiniz.