Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kazançlarınızı ve harcamalarınızı düzenlemek; bütçenizi belli bir çizgide tutmak istiyorsunuz. Bu yüzden planlı ve programlı ilerlemeniz gerekmekte. Ortak gelirler, kredi, kira veya faiz gibi gelirlerinizle ilgili işlerinizi takip etmelisiniz. Duygusal paylaşımlarda ise akşam saatlerinde sizi zorlayan durumlar söz konusu olabilir. Hislerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ortak paylaşımlarınızla ilgili gelişmeleri gündeminizde tutmakta. Eşin, ortağın tutkulu, hırslı tavırlarıyla karşılaşabilir; kendi başınıza karar almak ve ilerlemek isterken onların yönlendirmeleriyle hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise baskıların artması sizin de tepki göstermenize neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınız bugün yoğun geçebilir. Finansal konular, iş bölümü ve düzenlemeler vaktinizin çoğunu alabilir. Ayrıca çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde de olumlu olumsuz bazı durumlar yaşanabilir.  Olaylara bakış ve değerlendirmeleriniz farklılık içerebilir. Bugünlerde hem bedensel hem de ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Fazla derin düşünmek sizi yıpratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınızın yükselmesi sizi hassas kılabilir. Sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla aranızda geçenler sizi derinden etkileyebilir. Ayrıca sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın artması var olan yeteneklerinizi verimli kullanmanıza neden olabilir. Ancak akşam saatlerinde gerek birliktelikler gerekse de parasal konularda sizi huzursuz eden durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, yerleşime ve aileye ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sizi derin düşünmeye gerekirse kararlı olmaya iten durumlar gelişebilir. Günün ikinci bölümünde sabah saatlerindeki rahat duruşunuzu sergileyemeyebilir; hırslı ve tutkulu davranabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerde veya konularda ortak bir noktada birleşmek adına zor zamanlar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde zihniniz birçok işle aynı anda meşgul olabilir. Sizi strese sokan ve planlarınızın dışında ilerleyen durumlar; eğitime ait gelişmeler veya yakın çevrenizi ilgilendiren konular ve çözümleriyle uğraşabilirsiniz. Ancak makul düşünerek ve akışta kalarak ilerlemeye çalışarak yıpranmayı aza indirgeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ödemeler olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün maddi konularda hırslı davranabilir; tutkularınızın peşinden gidebilirsiniz. Borç alacak ve ödemelerle ilgili düzenlemeler yapabilir; harcama dengenizi ve kazançlarınızı dengelemekle geçirebilirsiniz. Ayrıca kendi değerinizin farkına varacağınız gelişmeler yaşayabilir; bunun sonucunda paylaşımlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendi istek ve arzularınızın peşinden tutkuyla gittiğiniz bir süreçtesiniz. Yetenekleriniz ve gücünüzle kendinizi ön plana çıkarmak istiyor; gelişmeler sizin kontrolünüzde olsun istiyorsunuz. İkili ilişkilerde ipleri elinizde tutuyor; olayları siz yönlendiriyorsunuz. Bu durum akşam saatlerinde bazı sorunlara neden olabilir. Bu yüzden biraz anlayışı olun.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sizin kontrolünüz dışında gelişen durumlar bugünlerde sizi huzursuz kılabilir. Maddiyata ve ilişkilere ait konularda sizi huzursuz eden işin çıkamadığınız gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışmalı ancak gidişatı da gözlemlemeyi bırakmamalısınız. Akşam saatlerinde sağlığınıza dikkat etmelisiniz zira her bakımdan sizi yıpratacak gelişmelere açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Grup çalışmaları, arkadaşlıklar adına hareketli geçecek bir gün sizi beklemekte. Hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayacak ortamlarda yer alabilir; hırsınız ve azminizle öne çıkabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde gerek aşk gerekse de çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sorunlar yaşamaya açıksınız. İşin içinde duygusal paylaşımların yanı sıra maddi konular da olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda konumuzu sağlamlaştırma çabasındasınız. Bu yüzden planlı ve stratejik ilerlemeli; yeteneklerinizi doğru kullanmaya bakmalısınız. Her ne kadar zorlansanız dahi üstlendiğiniz sorumlulukların altından kalkabilecek güç ve motivasyonda olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Ancak akşam saatlerinde rahatınızı ve huzurunuzu kaçıracak gelişmeler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize ulaşmak için yoğun istek ve tutku duyuyorsunuz. Bu yüzden ileriyi düşünerek planlı ve stratejik ilerlemeniz gerekmekte. Varmak istediğiniz amaca sizi taşıyacak ön hazırlıkları titizlikle tamamlamalı; çalışmalarınızı aksatmamalısınız. Akşam saatlerinde başkalarıyla gireceğiniz dialoglarda ısrarcı ve sabit fikirli davranmaktan kaçınmalı; yeniliklere açık olmalısınız.