Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca istikrarlı gitmek istemeye rağmen bunu sağlamakta zorlanabilirsiniz zira birçok değişik düşünce veya olay sizi bu arzunuzdan alıkoyabilir. Ayrıca duygusal anlamda oldukça coşkulu olmanız sizi riskleri görmeden hareket etmeye de yöneltebilir. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili yazışmalar veya finansal ödemeler karşınıza çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konular halen gündeminizde. Eşin gelirleri, alacak ve borçlarla ilgili alanlardaki işleriniz belli bir çizgide ilerleyemeyebilir. Her an planlarınızı değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kısmetli ve şanslısınız. Ayrıca duygusal paylaşımlarda sizi heyecanlandıracak olaylar olabilir. Hislerinizi kontrol edemeyebilir; tepkilerinizi yoğun verebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Halen karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay’ın etkileri altındasınız. İkili ilişkilerde değişken ve kaygan zeminde olduğunuza işaret ederken temkinli olmayı elden bırakmamalısınız. Birçok fikir, düşünce veya teklif ve öneriler kafanızı karıştırabilir. Özellikle öğleden sonraki saatlerde zihninizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Söylemlerinizi ve size aktarılanları iyi dinlemeye çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gerek iş dünyasında gerekse de özel hayatınızda sorumluluklar halen üstünüzde ancak bugün planlı ve programlı hareket etmek biraz zor olabilir. Çok seçenekli durumlar veya koşulların kaygan zeminde ilerliyor oluşu sizin de kararlı davranmanızı engelleyebilir. Eğitim, yolculuklar, yazışma ve bilgi aktarımı gibi uğraşlarda karmaşalar yaşayabilirsiniz. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün sevdiklerinizle olan iletişiniz artabileceği gibi bazı yanlış anlamalara da açık. İstemeden ağzınızdan çıkan sözler veya düşüncelerinizdeki kararsızlıklar pürüzler yaşamanıza neden olabilir. Yaratıcılığınız yüksek ancak ifade etmek, kaleme almak veya yazıya dökmekte zorlanabilirsiniz. Bugün sizin için acele karar almamak ve sadece tasarı aşamasında kalmak olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güne rahat başlayabilir; eviniz, aileniz ve yerleşiminizle ilgili işlerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde değişen koşullardan dolayı istediğiniz planları uygulamaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızda geçenler, finansal konular veya işe ait konulardaki olaylar sizi kararlı hareket etmekten alıkoyabilir. Akışta kalmaya çalışın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerek yazışmalarınızda gerekse de söylemlerinizde dikkatli olmalısınız. Enerjilerinin değişkenlik içermesi sizi de zihinsel anlamda etkileyebilir. Kararlarınızda netleşemeyebilirsiniz. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve finansal alanda yaşanacaklarda belli bir tavır sergilemekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ola ilişkilerinizde talihsizlikler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı işlerden, eğitimden ve ticaretten kazanç sağlamak istemektesiniz. Zekanızı, bilginizi ve yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba içine girebilirsiniz. Ancak sizi ikileme düşüren ve net hamleler yapmanızı engelleyen gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise aklınızı karıştıra durumlar sizi yönsüz kılabilir. Akşam saatlerinden sonra kendinizi toparlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Oldukça değişken koşulların içindesiniz. Net bir noktaya odaklanmak bugün zor olabilir. Gerek ikili işlikler gerekse de işbirliklerinde kaygan ve değişke bir zemin üstünde olmanızdan dolayı kararlı davranamayabilirsiniz. Yaşanacakları akılcı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var. Yurtdışı, eğitim, ticaret ve alım satımla ilgili işler gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün zihniniz karmaşık düşüncelerle dolu olabilir. Atacağınız adımları ve alacağınız kararları bilinçaltınızda iyice değerlendirmeden ortaya koymamalısınız. İş hayatında çalışma arkadaşlarınızın siz aktardıkları, seyahat, ticaret veya finansal alandaki uğraşlarla ilgili karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinden sonra kontrolü ele alacağınız koşullar var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar, derneklerle olan durumlar ve arkadaşlıklar bugün değişke koşullar içerebilir. Bilgi paylaşımlarında karışıklar yaşayabilirsiniz. Her bir taraf düşüncelerini et ifade etmekte zorlanacağı için yanlış anlamalar yaşanabilir; ağızdan kontrolsüz çıkan söylemler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için göstereceğiniz çabalar sizi zihnen yorabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınız bugün oldukça hareketli geçebilir. Görüşmeler, paylaşımlar, yurtdışı ve yabancıları içine alan konular veya eğitime dair uğraşlar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. İstediğiniz odaklamayı yakalayamayabilir; kararlarınızda ikilemlerde kalabilirsiniz. Ayrıca evinizden, ailenizden de kaynaklı durumlar hem iş hem de onlar arasında kalmanıza nede olabilir.