Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (07.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İç dünyanızdaki kaygı ve endişelerin getirdiği belirsizlikle başlayabilirsiniz. Bir taraftan mantıklı düşünüp diğer bir yandan duygularınızın ikileminde kalabilirsiniz. Önemli kararlar almadan önce sezgilerinize kulak vermenizde yarar var. Akşam saatlerinde ise burcunuza geçen Ay ile birlikte güç elde edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayalleriniz ve idealleriniz için çevrenizdekileri ikna çabası içinde olabilirsiniz. Diğer bir taraftan ise yeteneklerinizi ve becerinizi kullanarak üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamaya çalışabilir belki gruplar içinde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızdan alacağınız desteklerle bunu başarma şansınız var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda sizi ikileme düşüren ve belirsizlik yaratan durumlar var. Kendi fikir ve düşüncelerinizi kabul ettirmekte günün ilk bölümünde zorlanabilirsiniz.Planlı ve stratejik hareket edebildiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşma fırsatı bulabilirsiniz. Değişen dinamiklerle birlikte ekip çalışmalarıyla ilgili gelişmeler söz konusu.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Henüz bilinçaltınızdan atamadığınız ve zihninizi kurcalayan düşünceler içindesiniz. Değerlendirmelerinizi mantığınızdan ziyade duygularınızın etkisiyle yapmaktasınız. Yolculuklarla ilgili işlerinizde sabah saatlerinde belirsizlik içeren durumlar sonrasında alacağınız desteklerle belli bir seviyeye gelebilir. Akşam saatlerinde rekabetçi olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konular gündeminizi oldukça fazla meşgul etmekte. İçinde bulunduğunuz koşullardan dolayı ortak olduğunuz gelirler hedeflediğiniz çizgide ilerlemeyebilir. Günün ikinci yarısında otorite konumundaki kişilerden gelebilecek destekleriniz var. Akşam saatlerinde ise topladığınız güç ile geleceğiniz için girişimci hareket edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde başkalarının koşullarına göre hareket etmeniz gerekmekte zira olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişiyor. İşbirlikleriniz adına var olan belirsiz koşullar gerek özel gerekse de iş hayatınız adına değişken durumlar getirmekte. Zihnen sizi çelişkiye iten bu durumdan yakın çevrenizden destek talep ederek çıkabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünlerde her zamanki düzeninizi sürdürmekte zorlanmaktasınız zira içinde bulunduğunuz koşullar değişkenlik içermekte. Kimi zaman fedakarlık göstererek durumu idare etmektesiniz. Parasal konulardaki endişelerinizle ilgili çıkış yolları da aramaktasınız. Akşam saatlerinde sonra işbirlikleri adına hareketli bir süreç başlayacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gerek aşk hayatınız gerek çocuklarınızla ilgili konularda sizi ikileme düşüren düşünceler içindesiniz. Günün ilk bölümü bu gibi uğraşlarınızla ilgili olarak müzakereyle geçebilir. Öğleden sonra kendinizi ifade etme ve kontrollü hareket etme fırsatını elde edebilirsiniz. Anlayışlı olmaya özen göstermeli; baskıcı olmamaya bakmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aileye ve yerleşime dair konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Kişilerden alacağınız mantıklı fikir ve öneriler hem zihninizin karışmasına hem de hayallerinizin harekete geçmesine neden olabilir. Parasal konularda aklınızı kurcalayan sorunlarınıza cevaplar bulabilirsiniz. Akşam saatlerinden neşenizi etkileyecek gelişmeler olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma hayatınızda iletişimin yoğun geçeceği bir gün sizi beklemekte. Bilgi akışında bazı sorunlar olabileceği gibi siz de bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak ikna edecek ve koşulları lehinize çevirecek olanakları günün ikinci bölümünde yakalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde hareketli süreçleriniz var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kazançlarınızla ilgili belirsizliklerin yaşandığı bir süreçtesiniz. Yaşadığınız kararsızlık girişim yapmanızı engellemekte. Çocuklarınızla alakalı durumlar finansal koşullarınızı etkileyebilir. Sabah saatlerindeki karmaşık haliniz öğleden sonra biraz yatılabilir. Akşam ise daha girişken hareket edeceğiniz süreçler var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendinizi ifade etmek bugünlerde sizin için önemli. İkilemde kaldığınızdan dolayı seçimlerinizi yapmakta zorlanmaktasınız. Ayrıca aklınızı karıştıran bir çok soru sizi meşgul etmekte. Otorite konumundaki kişilerden alacağınız desteklerle belli bir farkındalık kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren yetenek ve becerilerinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz.